Trailer: Oscar-klar kvinder i trailer til "Beginners"-instruktørs "20th Century Women"

I 2010 rørte Mike Mills mange med sin lille livsbekræftende perle "Beginners", der byggede på instruktørens egen oplevelse med en far, der i en sen alder springer ud som homoseksuel. Forventningerne til en opfølger har været store, og efter seks års venten rører Mills endelig på sig.

"20th Century Women" er titlen på det, der ligner en fortælling om den amerikanske samfundstilstand i 1979. Første teaser-trailer kan ses forneden.

Mike Mills har også skrevet manuskriptet til filmen, som lidt a la Thomas Vinterbergs "Kollektivet" giver et indblik i forskellige generationer, der lever en bohemetilværelse sammen, hvor de deler deres oplevelser med kærligheden og livet generelt.

Som titlen antyder, er kvinderne i fokus. Til de tre forskellige generationsrepræsentanter kan filmen bryste sig af de yderst talentfulde skuespillerinder i Annette Bening, Greta Gerwig og Elle Fanning. De flankeres af den unge Lucas Jade Zumann ("Sinister 2") og altid solide Billy Crudup.

"20th Century Women" er omgivet af meget buzz forud for dens premiere ved New York Film Festival i oktober, og den har netop lige sikret sig begrænset biografvisning i USA  25 december. Det plejer at være en stærk indikatorer for en film, man skal regne med i forbindelse med det kommende års Oscar, hvor det unge produktionsselskab Annapurna allerede har høstet nomineringer med film som "Zero Dark Thirty", "American Hustle", "Foxcatcher" og "Her".

Kommentarer

Oscar-klar kvinder i trailer til "Beginners"-instruktørs "20th Century Women"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen