Trailer: Paul Dano får sin instruktørdebut med ægteskabsdramaet "Wildlife" med Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan

"There Will Be Blood"-skuespilleren Paul Dano er vant til at stå foran kameraet, men nu får han sin debut bag kameraet med dramaet "Wildlife".

Paul Dano er bedst kendt for sine roller i blandt andet "There Will Be Blood" og "Little Miss Sunshine", men nu har han sat sig i instruktørstolen og kan således debutere med ægteskabsdramaet "Wildlife".

"Wildlife" omhandler teenagedrengen Joe, der må tage stilling til sine forældres ægteskab, som er ved at falde fra hinanden. Faderen Jerry bliver fyret fra sit arbejde og har svært ved at komme ovenpå igen, mens moderen Jeanette begynder at få følelser for en anden mand.

Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan indtager rollerne som forældrene Jerry Brinson og Jeanette Brinson, mens Ed Oxenbould, som fik et gennembrud i M. Night Shyamalans "The Visit", kan ses som den unge Joe.

Filmen fik premiere tidligere på året ved årets Sundance Festival, hvor den blev en af de helt store kritikerhits og var nomineret til juryens hovedpris for bedste drama.

"Wildlife" er instrueret af Paul Dano og skrevet i samarbejde med Zoe Kazan ("The Big Sick"), baseret på en bog fra 1990 af Richard Ford. Det vides endnu ikke, om "Wildlife" kommer i dansk biografdistribution, men du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Paul Dano får sin instruktørdebut med ægteskabsdramaet "Wildlife" med Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen