Trailer: Se de første uhyggelige klip fra "Scary Stories to Tell in the Dark"

Gyserfilmen er baseret på en populær børnebogsserie og produceres af Guillermo del Toro.

I forbindelse med Super Bowl er der dukket de første klip op fra den kommende gyserfilm "Scary Stories to Tell in the Dark", og dem kan du se nederst på siden her.

"Scary Stories to Tell in the Dark" er baseret på en børnebogsserie af Alvin Schwartz og Stephen Gamell, som udkom igennem 1980'erne og 1990'erne. Bogen var en antologisamling af separate uhyggelige historier, mens filmen vil samle flere af monstrene i én fortælling.

Nærmere fortalt foregår historien i 1968 og udspiller sig i den lille flække Mill Valley, som er berygtet for familien Bellow, der torturerede og dræbte den unge pige Sarah. Ved et tilfælde finder en gruppe unge en bog med uhyggelige fortællinger, som Sarah har skrevet under fangenskab, og pludselig vækkes grusomhederne til live.

Guillermo del Toro ("The Shape of Water") skulle oprindeligt have instrueret filmatiseringen af den uhyggelige børnebogsserie, men ligesom på en lang række andre projekter måtte han trække sig. I stedet for er han nu krediteret som producer, mens norske André Øvredal ("Trolljegeren") instruerer filmen.

"Scary Stories to Tell in the Dark" er sat til dansk premiere 8. august, og du kan få et par hårrejsende smagsprøver her:

Kommentarer

Se de første uhyggelige klip fra "Scary Stories to Tell in the Dark"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen