Trailer: Se den rørende trailer til "Robin´s Wish" om Robin Williams´ sidste dage

Den legendariske komiker og skuespiller tog sit eget liv i 2014, mens han kæmpede med en sjælden, dødsensfarlig hjernesygdom.

Den populære Oscar-vinder havde inden sin alt for tidlige død brilleret i talløse komedier og dramaer - såsom "Good Will Hunting", "Døde poeters klub", "Hook", "Mrs. Doubtfire", "Nat på Museet" og Disneys animerede "Aladdin", hvor Williams i sidstnævnte film lagde stemme til den uforlignelige lampeånd, Genie. 

Og nu er der så kommet en trailer til dokumentaren "Robin’s Wish", der stiller skarpt på legendens sidste, sørgmodige dage.

Instruktøren Tylor Norwood står bag filmen, som byder på nye interviews med dem, der var tæt på Williams op til hans død - heriblandt Williams' enke, Susan Schneider Williams, samt instruktøren Shawn Levy. Sidstnævnte var den sidste, som instruerede Williams foran kameraet, i "Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed".

Enken Susan udtaler i forbindelse med filmen: "For mange var det svært at forstå, hvorfor Robin valgte at forlade os. Når nogen tager sit eget liv, er der altid mere til historien. Denne film er det mere". 

"Robin's Wish" udkommer på VOD den 1. september, og du kan se traileren her:

Kommentarer

Se den rørende trailer til "Robin´s Wish" om Robin Williams´ sidste dage

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen