Trailer: Coming-of-age-filmen "Love, Simon" bliver til tv-serie med "Love, Victor"

At være ung og hemmeligt forelsket er ikke let.

"Love, Simon" knuste ungdomshjerter tilbage i 2018, da den populære ungdomsroman blev filmatiseret og bragte historien om teenageren Simon, der må springe ud som homoseksuel foran sin familie og sine venner i jagten på sin internetflirt, til det store lærred.

Filmen blev en succes ved billetlugerne, og nu er der kommet et spin-off i form af den titelbeslægtede tv-serie "Love, Victor". Her må den unge Victor også kæmpe med sin seksuelle orientering overfor en modstandsdygtig familie samt tilegne sig modet til at springe ud foran venner og fyren, han er forelsket i.

Nick Robinson, der spillede Simon i "Love, Simon", medvirker i "Love, Victor" som fortæller, men er planlagt til at dukke op i rollen som Simon senere i serien, således at film og serie udspiller sig i samme univers.

Michael Cimino ("Annabelle Comes Home") indtager rollen som Victor, mens George Sear ("Into the Badlands") og Ana Ortiz ("Ugly Betty") også kan ses på rollelisten. Serien er skabt af Isaac Aptaker og Elizabeth Berger, som også skrev og producerede "Love, Simon".

Hvornår "Love, Victor" kan ses i Danmark vides ikke, men serien får premiere på amerikanske Hulu 19. juni. Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Coming-of-age-filmen "Love, Simon" bliver til tv-serie med "Love, Victor"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen