Moovy TV: Spil, spas og sindssyge rekorder - Moovy TV går bag om "Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden"

Den danske arkade-legende Kim Kanonarm og instruktøren Mads Hedegaard taler med os om den festlige dokumentar, som har verdenspremiere på årets CPH:DOX.

Hans fødenavn er ganske vist Kim Köbke, men i det danske arkademiljø er han kendt under det pragtfulde pseudonym Kim Kanonarm – den lavmælte, gråhårede gamer, som har flere flotte high scores på samvittigheden.

Kim Kanonarm er også omdrejningspunktet i dokumentaren "Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden", som har verdenspremiere under årets CPH:DOX, hvori Kim, som titlen antyder, forsøger at skrive historie ved at spille det klassiske skydespil "Gyruss" i hele 100 timer i streg.

Læs også: CPH:DOX-foromtale: Kim Kanonarm og Rejsen mod Verdensrekorden

Vi slog forleden et smut forbi den fantastiske Bip Bip Bar i København, hvor vi både mødte Kim og dokumentarens instruktør, Mads Hedegaard.

Vi sludrede med det mægtige makkerpar om alt fra Kims tre favoritspil og første gamingoplevelse til det stærke sammenhold i den danske arkadeverden.

Du kan købe en digital billet til "Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden" her. Efter biografåbningen den 6. maj bliver den formentlig også vist i udvalgte biografsale i København og omegn.

Kommentarer

Spil, spas og sindssyge rekorder - Moovy TV går bag om "Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden"

 • ★★★1

  Glæder mig så meget til at se den!

  dyg24-04-21 21:17

 • ★★★★1

  Fedt lile interview, lyder som en hjertevarm og hygsom dokumentar, men damm da King of Kong blir nævnt, mit billede af Billy Mitchell, ændrede sig godt nok også meget da det senere hen kom frem hans verdens rekord var snyd.

  Elwood25-04-21 13:52

 • ★★★★0

  Ved ikke om jeg vil se den...de 40+ DKK i 1 kroner JEG måtte bruge for at komme igennem 'Final Fight' (1 GANG) gør stadig lidt ondt.

  Og jeg missede en kinddans med Malene!!??* :-O

  *Sodavandsdiskotek i '91. Kinddans = Über-WIN og kæmpe street cred om mandagen!

  Gasivodo26-04-21 00:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen