Brugeranmeldelse: Skam (2015)

Selvom den af og til rammer en del klichéer og virkelig spiller med de store følelser, så virker det sgu her.

Jeg er meget fascineret af serien, og jeg synes, Julie Andem har ramt målgruppen helt afsindig godt. Det er tydeligt at mærke, at hun har snakket med en del unge mennesker, fordi karaktererne er meget naturlige i sådan en grad, at man til tider glemmer, der er tale om skuespillere. Efter sigende er en stor del scriptet, men det mærker man overhovedet ikke.

Serien balancerer perfekt mellem soap, romantik, teen angst og relevante problemstillinger såsom religion, homoseksualitet og voldtægtskultur.

Selvom den af og til rammer en del klichéer og virkelig spiller med de store følelser, så virker det sgu her, fordi karaktererne er så godt skrevet, og fordi der med få midler bliver etableret et ret intimt indblik i deres tankeunivers.

Der er missere af og til, men som helhed er det en ret eminent serie, som sagtens kunne bruges i de ældste folkeskoleklasser i UUV til at tale om nærmest alt, der rør sig i en teenagers liv.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Skam (2015)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Skam (2015)

 • ★★★★0

  Den serie mangler jeg stadig at få set, så jeg takker for påmindelsen og anbefalingen. :)

  NightHawk19-03-19 18:28

 • ★★★★0

  Hvordan får I gravet anmeldelserne frem? :) 

  Guldager19-03-19 18:39

 • ★★★★0

  Hvordan får I gravet anmeldelserne frem? :) 

  Jeg har på et tidspunkt gået gennem hele What We Saw-tråden og overført udvalgte anmeldelser til potentielle brugeranmeldelser. Der ligger pt. en god stak (200+) udover dem, der løbende kommer til.

  Lige med denne syntes jeg, at den kunne være god at få på, da vi i dag også havde bragt denne nyhed og derfor også kunne linke til brugeranmeldelsen dér :)

  Rasmus Drews19-03-19 19:22

 • ★★★★0

  Det er også helt fint, anmeldelsen kommer på siden, undrede mig bare, fordi det er et stykke siden, jeg skrev den :)

  En af ulemperne ved streaming-alderen er mangel på fysiske kopier. Når DR ikke længere vil have skam liggende, så kan den kun ses på norsk. Og hvis NRK ikke vil have den liggende, så bliver den svær at opstøve igen.

  Guldager22-03-19 13:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen