Konkurrence: Vind billetter til "Marco effekten"

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi billetter til Afdeling Q-filmatiseringen.

Politiets særlige enhed, Afdeling Q, står over for endnu en opgave. Denne gang er et formodet mord og svindel i millionklassen på menuen.

Holdet graver i en henlagt kriminalsag om den efterlyste, pædofilsigtede embedsmand William Stark. Et spor dukker op, da Marco, en ung østeuropæisk dreng, bliver anholdt ved den danske grænse i besiddelse af den efterlyste Starks pas.

Nu ruller snebolden, og årelang systematisk korruption med ulandsbistand bliver kulegravet, og opklaringen af et brutalt mord skal løses. Vil det lykkes holdet at afkode de mange spor og komme til bunds i sagen?

"Marco effekten" er baseret på Jussi Adler-Olsens bog i krimiserien af samme navn. På rollelisten ser vi blandt andet Ulrich Thomsen og Zaki Youssef, der har overtaget hovedrollerne som Carl Mørck og Assad fra de tidligere film i serien. Derudover medvirker bl.a. Sofie Torp og Anders Matthesen.

Konkurrencen udløber 1. juni kl. 12:00.

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Vinderne offentliggøres her på siden.

Vinderne blev: Lukas Aasted, 3000 Helsingør og Jesper Iversen, 9000 Aalborg.

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til "Marco effekten"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen