Angelina Jolie og Dwayne Johnson i kikkerten som "Bride of Frankenstein" og "The Wolfman"

Universal Pictures har allerede gaflet nogle store stjerner til deres samlede monsterunivers "Dark Universe", og nu tyder det på, at Angelina Jolie og Dwayne Johnson kan blive de nyeste medlemmer af slænget, der allerede tæller navne som Tom Cruise ("The Mummy") og Johnny Depp ("The Invisible Man").

Ifølge The Hollywood Reporter er Jolie tiltænkt titelrollen i Bill Condons "Bride of Frankenstein", mens studiet også skulle være lune på Dwayne Johnson som varulven, bedre kendt som "The Wolfman". "Bride of Frankenstein" står til at blive det andet kapitel i føljetonen om monstrene efter den kommende "The Mummy" og er planlagt til premiere 14. februar 2019.

Jolie kunne senest ses herhjemme i "By the Sea" tilbage i 2015, hvor "Tomb Raider"-stjernen også selv fungerede som instruktør. Johnson er en meget produktiv herre, men ville være naturlig at tilknytte efter hans succesfulde medvirken i "Fast & Furious"-franchisen, der har sikret ham en høj stjerne hos selskabet. Lige nu er muskelbundtet aktuel i de danske biografer med actionkomedien "Baywatch".

Muligt søgsmål mod "Dark Universe"

Der kan dog være en alvorlig hurdle, der skal overstås, inden projektet for alvor får sat sejl, og de næste monstre kan slippes løs.

Det rapporteres nemlig også, at konkurrenterne ovre hos Warner Bros. for tiden spekulerer i et søgsmål rettet mod Universal Pictures for brugen af "Dark Universe"-titlen. Warner har den sidste tid prøvet at få gang i en filmatisering af DC Comics-tegneserien "Justice League Dark", og undervejs i forløbet har man benyttet "Dark Universe" som arbejdstitel for projektet.

Om det også var tiltænkt som den endelige titel, vides ikke, men folkene hos Warner Bros. føler givetvis en vis ejerskab for navnet. "Justice League Dark" mistede for nylig den tilknyttede instruktør Doug Liman og lader derfor ikke til at være lige på trapperne. Alligevel skulle der dog stadig være utilfredshed at spore hos Warner Bros. over Universal og selskabets ageren mht. navngivningen af monsteruniverset.

De klassiske Universal-monstre er på vej tilbage fra graven, men denne gang kan det således vise sig at være et af Hollywoods rivaliserende filmselskaber, der er deres mest dødbringende fjende, fremfor vampyrdræbere og varulvejægere.

Kommentarer

Angelina Jolie og Dwayne Johnson i kikkerten som "Bride of Frankenstein" og "The Wolfman"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen