Arnold Schwarzenegger sår tvivl om "Twins 2" efter instruktørs død

Ivan Reitmans nylige død betyder måske, at den længe ventede "Triplets" også går bort.

En mulig fortsættelse til komediehittet "Twins" fra 1988 har rumsteret på rygtebørsen i årtier. I "Twins" spillede Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito (som mildest talt ikke ligner hinanden) to tvillingebrødre, Vincent og Julius, som blev skabt under et fejlslagent eksperiment.

Senere møder de to brødre hinanden for første gang, og alt imens de lærer hinanden at kende, forsøger de at optrevle sandheden om deres fødsel. Filmen blev produceret for blot 18 mio. dollars og indtjente i sin tid lige knap 220 mio. dollars på verdensplan.

Og senest i 2017 skrev vi her på Moovy, at en "Twins"-toer omsider var på trapperne – naturligvis med titlen "Triplets" (læs: Trillinger) og med Eddie Murphy i rollen som Vincent og Julius' hidtil glemte trillingebror.

Og for blot et halvt års tid siden rapporterede flere prominente amerikanske medier, at Murphys rolle var blevet overtaget af Tracy Morgan ("Cop Out", "30 Rock"), og at filmen ville gå i produktion i starten af 2022.

Se også: Arnold Schwarzenegger nedsabler Donald Trump i storslået brandtale

Men nu ser det ud til, at projektet ikke blot går i stå igen, men at det måske endda bliver aflivet. Det antydede Schwarzenegger under en nylig sportsfestival i USA, hvor han blev spurgt ind til "Triplets" ovenpå Ivan Reitmans nylige dødReitman ("Ghostbusters") instruerede "Twins" og skulle også have instrueret fortsættelsen.

"Vi oplevede et tilbageslag," sagde Arnold, "fordi manden, der skulle have instrueret 'Triplets', og som instruerede 'Twins', Ivan Reitman, ulykkeligvis gik bort for nylig.

"Vi skulle have skudt filmen senere i år, og det gør vi måske stadig, men vi er nødt til at finde en ny instruktør og finde ud af, om vi overhovedet skal fortsætte arbejdet på projektet."

Schwarzenegger afviser altså ikke, at han og filmholdet kan finde en arvtager til instruktørstolen, men det er bemærkelsesværdigt, at den snart 75-årige østriger fastslår, at Reitmans død måske er ensbetydende med projektets død.

Og eftersom "Triplets" har været undervejs i årevis, så er Schwarzenegger og Co. nok nødt til at være enormt engagerede og energiske, hvis det skal lykkes dem at hive projektet ud af starthullerne...

Kommentarer

Arnold Schwarzenegger sår tvivl om "Twins 2" efter instruktørs død

 • ★★★0

  Synes Twins var en helt ok film, men en efterfølger ligegodt? Det kan næppe blive godt imo.

  Gormanden13-03-22 08:44

 • 0

  Jeg er blevet stort fan af Danny DeVito efter at have set It's Always Sunny in Philadelphia, så jeg havde faktisk set lidt frem til denne film. Men hvis Eddie Murphy heller ikke er med (og skulle erstattes af Tracy Morgan), så har jeg det fint med at den bliver skrottet. 

  Sichlau13-03-22 09:55

 • ★★★★★0

  Synes Twins var en helt ok film, men en efterfølger ligegodt? Det kan næppe blive godt imo.

  Den har været på tegnebrættet nærmest lige siden den oprindelige film.

  David Lund13-03-22 10:37

 • ★★★0

  Den har været på tegnebrættet nærmest lige siden den oprindelige film.

  Ok, det vidste jeg ikke. Men det gør det ikke bedre :)

  Gormanden13-03-22 22:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen