Ben Foster borede i sin egen tand til "Hell or High Water"

Ben Foster er en skuespiller, som ofte går lige til grænsen for at forstå sine karakterer. Han eksperimenterede med præstationsfremmende stoffer til rollen som Lance Armstrong i "The Program", og i den biografaktuelle moderne western "Hell or High Water" fik hans krop også lidt at føle.

"Jeg havde forudbestilt et bor fra Amazon og sendt det til [instruktøren] Davids lejlighed i Albuquerque. Jeg sagde: 'Jeg har tænkt mig at tage et stykke af min tand.' Hans reaktion var, 'fedt!'. Jeg pakkede bordet ud og vi grinte af det."

Filmens instruktør havde dermed ikke tænkt sig at stoppe sin dedikerede hovedrolle i at gøre skade på sig for rollen. Desværre for Ben Foster kunne filmens producere ikke se fidusen i hans smadrede tand og beordrede at få den dækket til.

Alligevel fik Ben Foster det sidste ord i kampen om sit tandsæt.

For i levendegørelse af Fosters karakter, den maniske eksfange Tanner Howard, var det en nødvendighed ikke at have et rent Hollywood-tandsæt: "I stedet for at gå tilbage til sådan, som det var før, fik jeg tanden forlænget en lille smule, gjort den ekstra lang," afslutter den intense skuespiller, som også har taget ikke så få kilo på til rollen.

Ben Fosters fysiske transformation virker til at have givet pote. For sammen med Chris Pine, der spiller hans bror i filmen, har "Hell or High Water" og dens cast høstet strålende anmeldelser og nævnes i spil til flere Oscar-nomineringer.

Kommentarer

Ben Foster borede i sin egen tand til "Hell or High Water"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen