Bill Murray: Den nye "Ghostbusters"-film er i samme ånd som den første film

Den gamle spøgelsesjæger giver os høje forventninger til franchisens fjerde kapitel.

"Ghostbusters: Afterlife" var oprindeligt udset til at få biografpremiere i juli sidste år, før coronapandemien ramte kloden. Den første "Ghostbusters"-film siden det kontroversielle reboot fra 2016 udkommer i stedet først i november i år.

Filmen fokuserer på en gruppe unge børn i en lille flække, som finder de gamle spøgelsesjægeres udstyr. Desuden medvirker Paul Rudd som børnenes skolelærer.

Men mange af de gamle "Ghostbusters"-legender dukker også op i "Ghostbusters: Afterlife", der vel at mærke instrueres af Jason Reitman, som er søn af Ivan Reitman, der instruerede de to første "Ghostbusters"-film i 1980'erne. En af de gamle legender er Bill Murray.

Læs også: Supernørds Ghostbusters-samling sikrer ham en plads i Guinness Rekordbog

Murray blev for nylig interviewet af den garvede filmkritiker Leonard Maltin, som spurgte ind til "Ghostbusters: Afterlife", hvori Murray genforenes med gamle "Ghostbusters"-kolleger som Sigourney Weaver, Annie Potts, Dan Aykroyd og Ernie Hudson.

"Jeg kan huske," fortæller Murray, "at Jason ringede til mig og sagde: 'Jeg har en idé til en ny 'Ghostbusters'. Jeg har haft den her idé i årevis.' Og jeg tænkte: 'Hvad fanden kan det være?' Jeg mener... jeg husker knægten fra dengang, han var en knægt. Jeg husker hans bar mitzvah. Og han havde en virkelig, virkelig vidunderlig idé."

Murray fastslår endda, at den nye film er direkte sammenlignelig med franchisens første megahit fra 1984: "Filmen vækker virkelig 'Ghostbusters' til live igen og er i samme ånd som den første film. Mere end toeren og pigernes film (rebootet fra 2016, red.)."

Flere uddrag fra interviewet kan læses på Ghostbusters News. Murray diskuterer bl.a. sin skuffelse over "Ghostbusters II", sine tanker om rebootet fra 2016 og besværet med at være iført proton packs nok en gang.

"Ghostbusters: Afterlife" udkommer i de danske biografer den 11. november, og en trailer kan ses her.

Kommentarer

Bill Murray: Den nye "Ghostbusters"-film er i samme ånd som den første film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen