"Breaking Bad"-film på vej fra seriens skaber

Et nyt filmprojekt skulle være under opsejling fra Vince Gilligan.

Fra 2008 til 2013 løb dramaserien "Breaking Bad" over amerikanske skærme på tv-kanalen AMC. Serien fulgte den kræftramte lærer Walter White – spillet af Bryan Cranston – som i desperation begynder at producere stoffer i selskab med sin tidligere elev Jesse, portrætteret af Aaron Paul.

Siden gik det på ingen måde stille for sig for de to hovedpersoner, og tv-serien udviklede sig i den virkelige verden ligeledes til at blive en verdensomspændende seersucces, der bragte spin-off-serien "Better Call Saul" med sig. Nu kan der vise sig at være mere på vej i det mørke univers.

Vince Gilligan, der i sin tid skabte serien om Walter "Heisenberg" White, arbejder nemlig på et nyt filmprojekt med forbindelse til "Breaking Bad". Det bekræfter Variety.

En kidnappet mands flugt

Gilligan er tilsyneladende idémanden bag den nye fortælling, men det vides ikke på nuværende tidspunkt, om serieskaberen også selv sætter sig i instruktørstolen. Vince Gilligan har tidligere instrueret fem afsnit af både "Breaking Bad" og "Better Call Saul" samt to episoder af "The X-Files".

Historien melder heller intet om, hvorvidt filmen ender som biograffilm eller udgives direkte til tv-skærmene. Indtil videre forlyder det blot, at filmen vil "følge en kidnappet mands flugt og hans kamp for frihed." Produktionen på den nye film forventes at gå i gang i løbet af november under arbejdstitlen "Greenbriar".

AMC afslørede for nylig, at der også arbejdes på filmversioner af "The Walking Dead", der er en anden af stationens succesfulde tv-serier.

Kommentarer

"Breaking Bad"-film på vej fra seriens skaber

  • 0

    ....."følge en kidnappet mands flugt og hans kamp for frihed."

    En film om Jesse Pinkman, monstro? :-)

    Sluppermand 8-11-18 07:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen