"Creed 2": Ivan Dragos hårdtslående søn fundet

Der er lagt op til det helt store filmiske boksebrag, når Michael B. Jordans Adonis Johnson støder sammen med Ivan Dragos hidtil ukendte søn. 

I "Rocky IV" mødte den titulære bokser den tårnhøje og frygtindgydende russer Ivan Drago, som blev spillet af svenske Dolph Lundgren. Det var også i samme film, hvor Drago mødte Apollo Creed i ringen – en kamp, der endte tragisk, men som samtidig er det perfekte setup for en efterfølger til 2015's anmelderroste "Creed", hvor Michael B. Jordan spillede Apollo Creeds søn, Adonis Johnson. 

I dag kom det så frem, at rollen som Dragos søn skal spilles af den rumænsk-tyske bokser Florian Munteanu. Et billede af bokseren kan ses herunder.

Bokseren har ikke den store erfaring som skuespiller, men med en højde på 193 cm og en kampvægt på 111 kg lader han til at være en lige så frygtindgydende fysisk tilstedeværelse, som Lundgren var det tilbage i 1985.

Det er sparsomt med detaljerne om filmens handling, men ifølge IMDB's beskrivelse så søger Adonis hævn over sin fars morder, og det lader da også til, at Dolph Lundgren vender tilbage i rollen som Drago.

Kommentarer

"Creed 2": Ivan Dragos hårdtslående søn fundet

 • ★★★★★★0

  Ha ha det lyder tilpas lamt til at det kan blive sjovt at se som med netop Rocky IV:)

  Kunne vi blot få et par gode pophits a la dengang, så er jeg klar;-)

  T. Nielsen16-01-18 21:31

 • 1

  Jeg var helt mindblown over, at det var samme fyr der havde spillet Wallace i The Wire. Det er ikke så mange måneder siden, at jeg så The Wire for første gang, så jeg havde slet ikke koblet de to sammen og kunne på ingen måde genkende ham.

  Fra bette splejs til pumpet Adonis. :-D

  Bony16-01-18 21:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen