David Lynch får rolle i Steven Spielbergs "The Fabelmans"

Den havde vi ikke lige set komme: De to Hollywood-giganter skal for første gang samarbejde på det, der ligner Spielbergs mest personlige film i årevis.

To af Hollywoods helt store sværvægtere slår for første gang pjalterne sammen.

Instruktøren- og "Twin Peaks"-skaberen David Lynch ("Blue Velvet", "Mulholland Drive") har nemlig landet en endnu ukendt rolle foran kameraet i Steven Spielbergs kommende, semi-biografiske spillefilm: "The Fabelmans".

Lynch slutter sig dermed til et cast, der i forvejen tæller prominente navne som Michelle Williams ("Manchester by the Sea"), Paul Dano ("The Batman") og Seth Rogen ("Pam & Tommy").

Læs også: Steven Spielberg indgår samarbejde med Netflix

"The Fabelmans" er som tidligere rapporteret en coming-of-age-fortælling, der er baseret på Spielbergs egen barndom og opvækst i 1950'erne i Phoenix, Arizona. Interessen for, hvad der ligner Spielbergs mest personlige film i årevis, bliver næppe mindre, nu da David Lynch er kommet med om bord.

"The Fabelmans" får premiere den 23. november i år, og ovenpå Steven Spielbergs succes med filmmagerens vellykkede og anmelderroste nyfortolkning af "West Side Story" skal det blive spændende at se, om den legendariske instruktør kan fortsætte den gode stime, så der forhåbentligt ikke bliver lynch-stemning...

Kommentarer

David Lynch får rolle i Steven Spielbergs "The Fabelmans"

 • ★★★★★0

  Håber der bliver noget om "Pheonix Lights"! 

  davenport 5-02-22 16:00

 • ★★★1

  Det er den nyhed der klart har vakt min interesse mest vedrørende denne film. Lynch og Spielberg holder jeg begge rigtig meget af, men de kunne ikke være mere forskellige. Glæder mig til at se Lynch som skuespiller i en film/serie han ikke selv har instrueret.

  Essal 5-02-22 17:54

 • 0

  Sejt nok...

  Lynch gjorde et fantastisk stykke arbejde i Twin Peaks, som Agent Cooper's halvdøve chef.

  Jeg har mødt både Lynch og Dano, så det bliver ekstra spændende at se hvad Spielberg får ud af dem

  Ryder666 5-02-22 23:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen