Den måtte jo "dukke" op: "Annabelle 3" kommer i 2019

Den piv-uhyggelige dukke vender tilbage, i hvad der betegnes som "Nat på museet" møder "Annabelle"...

Endnu en spin-off, der udspringer af den populære gyser-franchise "Nattens dæmoner" ("The Conjuring" på originalsproget), er på vej for at give dig mareridt. Denne gang drejer det sig om tredje kapitel i serien om den uhyggelige dukke Annabelle, som spredte skræk og rædsel i "Annabelle" og "Annabelle 2: Skabelsen".

James Wan, der har instrueret "Nattens dæmoner"-filmene og skal agere producer på næste film om det skræmmende stykke legetøj, udtaler om filmens plot: "Annabelle aktiverer simpelthen alle de andre hjemsøgte artefakter i dét rum, så det er dybest set 'Nat på museet' med Annabelle" – med henvisning til Warren-parrets fascinerende værelse fyldt med okkulte genstande fra "Nattens dæmoner 2" samt adventure-komedien "Nat på museet" med Ben Stiller.

Debuterende instruktør

Bag kameraet finder man Gary Dauberman, der har skrevet manuskripterne til de to første "Annabelle"-film samt ikke mindst genindspilningen af "It", men som med "Annabelle 3" får sin debut i instruktørstolen.

Endnu en spin-off i horror-universet fra "Nattens dæmoner"-franchisen med titlen "The Nun" får premiere til september, mens "Annabelle 3" udkommer til næste sommer.

Kommentarer

Den måtte jo "dukke" op: "Annabelle 3" kommer i 2019

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen