"Den skyldige"-instruktør laver thrilleren "Snow Blind" med Jake Gyllenhaal

Filmen bliver beskrevet som en blanding af "Prisoners" og "Running on Empty".

Svenske Gustav Möllers debutfilm, den danske thriller "Den skyldige", blev et stort hit både i og uden for Danmark. I USA var filmen med i kapløbet om en Oscar-nominering, og den vandt sågar publikumsprisen på Sundance-filmfestivalen.

Derfor kom det ikke som den store overraskelse, at et amerikansk remake hurtigt kom på tegnebrættet, og Jake Gyllenhaal skrev under på spille hovedrollen: en betjent, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde.

Det er dog noget tid siden, at vi har hørt noget nyt om remaket. Men Möller og Gyllenhaal er tydeligvis blevet gode venner, mens de samarbejdede på projektet, for nu laver de en helt anden thriller sammen: "Snow Blind".

"Snow Blind" er baseret på tegneserien af samme navn, og den betegnes som en thriller i stil med Denis Villeneuves "Prisoners", som Jake Gyllenhaal også medvirkede i. Manuskriptet skrives af Patrick Ness, som også arbejder på en ny filmatisering af "Fluernes herre" netop nu.

Herunder kan du se Moovy TV's "Den skyldige"-interview med Gustav Möller, hvor vi også kort diskuterer det kommende amerikanske remake:

Kommentarer

"Den skyldige"-instruktør laver thrilleren "Snow Blind" med Jake Gyllenhaal

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen