Det klassiske pc-spil "Myst" bliver til en tv-serie

Indtil 2002 var "Myst" det bedst sælgende pc-spil nogensinde, og der er blevet solgt over 15 millioner eksemplarer i alt.

"Myst" udkom i sin tid på CD-ROM til Mac og PC i hhv. 1993 og 1994. Der er tale om et relativt simpelt adventure-spil, hvor man skal løse alskens gåder på en tilsyneladende forladt ø: Myst.

Spillet blev en gigantisk succes, og adskillige fortsættelser blev produceret i de efterfølgende år, inklusive "Riven" i 1997. Og sidste år købte Village Roadshow Entertainment film- og tv-rettighederne til "Myst"-franchisen.

Men først nu er der nyt om selskabets planer. "Myst" bliver lavet til en tv-serie, og manuskriptforfatteren Ashley Edward Miller skal skrive pilotafsnittet og derefter supervisere det kreative arbejde på serien.

Læs også: Horror-kultfilmen "Kannibalmassakren" laves til et videospil

Miller har tidligere arbejdet på superheltefilmene "Thor" og "X-Men: First Class", og på tv-fronten har han skrevet afsnit af bl.a. "Andromeda", "Fringe" og "Terminator: The Sarah Connor Chronicles".

"Myst"-spillene fokuserer på manden Atrus, hvis bedstemor, Anna, opdager den såkaldte D'ni-civilisation i en hule under ørkenen i New Mexico. D'ni-folket har evnen til at skrive bøger, der gør det muligt at rejse til andre dimensioner.

Angiveligt vil der ikke blot blive produceret en "Myst"-tv-serie, men også en spillefilm og endnu flere spin-offs til tv. Det vides endnu ikke, hvornår produktionen af "Myst"-serien går i gang.

Hvis du vil have et bedre indblik i "Myst"-franchisen, så kan du se hele det første spil blive gennemført herunder:

Kommentarer

Det klassiske pc-spil "Myst" bliver til en tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen