Disney og Jon Favreau laver "Løvernes konge"-remake

Disney er gået "remake-amok" de seneste år – og ovenpå megahittet "Junglebogen" og næste års live-action-udgave af "Skønheden og Udyret" kaster Disney sig (igen) over "Løvernes konge".

Det bliver "Junglebogen"-instruktøren Jon Favreau, som skal lave genindspilningen af Disneys ekstremt succesfulde tegnefilm fra 1994, som vandt to Oscars og har indtjent knap én milliard dollars på verdensplan.

I en pressemeddelelse afslører Disney, at den nye film kommer til at indeholde sange fra den klassiske tegnefilm, som var delvist inspireret af det klassiske Shakespeare-stykke "Hamlet". Disney skriver også, at de endnu ikke har fastlagt en premieredato.

Favreaus "Junglebogen" var en blanding af ægte filmoptagelser og computerskabt animation. Men eftersom der ikke optræder nogen mennesker i "Løvernes konge", er det uvist, om der overhovedet vil blive skudt noget videomateriale på ægte locations, eller om alt vil blive skabt via computer.

Kommentarer

Disney og Jon Favreau laver "Løvernes konge"-remake

 • ★★★★0

  Indtil nu har de her live-action remakes ikke gjort mig det store, men det her giver mig alligevel lidt af en klump i maven af en eller anden grund. Vi kommer dog altid til at have den "ægte" fra 1994, uanset hvor galt det går.

  Lars!28-09-16 17:32

 • ★★★0

  Det er for tidligt og unødvendigt, og tror også at det er umuligt, men de må da gerne forsøge synes bare det er en skam.

  Disney kunne vel spare den genindspilning og istedet vise Løvernes konge i biograferne igen. Ærgrer mig stadig over jeg ikke nåede at købe 3D udgaven da den udkom.

  MOVIE100028-09-16 20:44

 • ★★★0

  NEJ

  Gasivodo28-09-16 21:16

 • 0

  Jeg er forsigtig optimist. Jeg syntes Junglebogen var fantastisk.

  favabeansandanicechianti28-09-16 22:40

 • ★★★★0

  Junglebogen var fantastisk, synes dog de sku ha undladt sangene, de fungere i den tegnede udgave, men tog mig lidt ud af det i live action udgaven, som var god, lige på nær den del.

  Elwood29-09-16 08:29

 • ★★★★0

  Jeg synes faktisk, at sangene fungerede og var fremført med charme. 

  Bill Murray med "The bare necessities" og Christopher Walken med "I wanna be like you". Jeg gik og nynnede på dem begge flere dage efter jeg havde været i biffen. 

  Som helhed var jeg ikke så grebet af filmen. Den var okay. 

  Lars!29-09-16 08:42

 • ★★★★0

  Jeg kan også se der er folk både for og i mod dem :)

  De oprindelige sange, er jeg ret glad for men det er jo også The Sherman Brothers der skrev dem, de var jo rene troldmænd ved Disney back then, og jeg har intet mod nyfortolkningerne, jeg synes og det her kommer til og lyde sært, men at det virkede forkert for mig at de begyndte og synge i den her udgave, "siger han til en film, hvor dyrene taler i"

  :)

  Elwood29-09-16 08:56

 • ★★★★0

  På det tekniske er det alligevel vildt, at vi er kommet dertil, hvor dette kan lade sig gøre, og det kan man sige, at "Junglebogen" virkelig beviste: CGI-dyrene lignede dyr og fungerede. 

  Vi er nået et væsentlig skridt videre end i 2005, hvor de havde brugt 2 år på at lave en nogenlunde acceptabel løve-karakter til "The Lion, the Witch and the Wardrobe". 

  www.youtube.com/watch 

  Lars!29-09-16 09:04

 • ★★★★0

  Hehe ja jeg kan huske det første jeg tænkte da jeg så dem, var ikke wow de dyr ser virkelighedstro ud, men mere what dyrene taler! jeg tænkte slet ikke på at det var CGI til og starte med fordi jeg købte illusionen fuldstændig :)

  Elwood29-09-16 09:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen