Disneys "Star Wars"-serie om Lando Calrissian bliver i stedet en film

Den charmerende rebel er klar på nye rumeventyr i sin helt egen film.

Tilbage i juli kom det frem, at Disney og Lucasfilm havde hyret brødreparret Stephen og Donald Glover til at skrive en "Star Wars"-miniserie om den charmerende rebel Lando Calrissian.

Nu viser det sig, at Lando-serien i stedet bliver til en spillefilm. Det har Lucasfilm bekræftet over for Variety. Det er dog i øjeblikket uklart, om filmen er tiltænkt biograferne, eller om den udkommer direkte på Disney+.

Læs også: "Indiana Jones 5"-instruktør taler om sin droppede Boba Fett-film

Lando Calrissian blev første gang introduceret på det store lærred i "Imperiet slår igen" i 1980. Her gav Billy Dee Williams den i rollen som den karismatiske charmør.

Donald Glover overtog rollen som den unge udgave af Tusindårsfalkens oprindelige ejer i "Solo: A Star Wars Story" fra 2018. Og selvom dén film floppede fælt, har det altså ikke fået Disney og Lucasfilm til at droppe planerne om en Lando-spin-off.

Multitalentet Donald Glover høstede da også mange roser for sit portræt af den legendariske "Star Wars"-helt. Og nu skal skuespilleren altså ud over at skrive den nye film også gentage rollen som Lando.

Tiden må vise, præcis hvornår Donald Glover igen kan nydes i rollen som én af "Star Wars"-sagaens største koryfæer i den kommende film. Men mon ikke det tidligst bliver i 2025...

Kommentarer

Disneys "Star Wars"-serie om Lando Calrissian bliver i stedet en film

 • ★★★★★1

  I have altered the deal, pray I don’t alter it any further.

  Elwood15-09-23 11:07

 • 0

  Jeg håber bare det bliver small-scale og ikke galakse redende togt han skal på. Men det her øger måske også chancerne for at Alden Ehrenreich vender tilbage.

  Men jeg synes så også det ikke har gjort noget godt for de hidtidige Star Wars serier, at selvom man ikke har materiale til mere end 2 timer, så forsøger man alligevel at strække det til 8 afsnit, hvor nogle af afsnittene reduceres til en halv time. Det kan være Disney endelig har indset at det bare forringer det endelige produkt.

  Johnny4215-09-23 14:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen