"Star Wars"-serien om Lando genoplivet – Donald Glover skriver den selv

"Hello, what have we here!" – Den charmerende rebel har flere eventyr i ærmet.

Rygterne om en "Star Wars"-serie med Lando Calrissian som omdrejningspunkt har cirkuleret i årevis, men nu skulle den være god nok: Donald Glover skal sammen med sin bror, Stephen Glover, skrive en miniserie om den charmerende rebel som verden første gang lærte at kende i "Imperiet slår igen" i 1980.

Her gav Billy Dee Williams den i rollen som den karismatiske Lando, mens Donald Glover overtog rollen som den unge udgave af Tusindårsfalkens oprindelige ejer i "Solo: A Star Wars Story" fra 2018. Og selvom dén film floppede fælt, har det altså ikke fået Disney og Lucasfilm til at droppe planerne om en Lando-spin-off.

Se også: Moovy TV: "The Mandalorian"-interview med Jon Favreau

Multitalentet Donald Glover høstede da også mange roser for sit portræt af den legendariske "Star Wars"-helt i "Solo: A Star Wars Story".

Glover-brødrene overtager den kommende serie fra Justin Simien ("Dear White People"), der oprindeligt skulle have forfattet Landos nye eventyr. Brødrene har tidligere haft kolossal succes med den anerkendte serie "Atlanta".

Tiden må vise, præcis hvornår Donald Glover igen kan nydes i rollen som Lando Calrissian på Disney+. Men i næste måned får en anden "Star Wars"-serie, "Ahsoka", premiere på selvsamme streamingtjeneste:

Kommentarer

"Star Wars"-serien om Lando genoplivet – Donald Glover skriver den selv

  • ★★★★★★0

    God nyhed!

    Wayne28-07-23 15:02

  • 0

    Rimeligt fedt! 

    Nickell28-07-23 17:29

  • ★★★★★1

    Jeg tror først på projektet når jeg ser en trailer.

    Kruse28-07-23 17:48

  • 0

    Det har ikke været et rygte da det blev bekræftet af Kathleen Kennedy i december 2020, men derefter har vi som så mange andre projekter ikke hørt noget. Godt hvis det endelig bliver til noget. Forhåbentlig er Alden Ehrenreich også med, da han er den nye Han Solo og gjorde det godt i Solo.

    Johnny4228-07-23 20:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen