"Druk" skal genindspilles med Leonardo DiCaprio

Rygterne går på, at Hollywood-stjernen skal overtage Mads Mikkelsens rolle.

Promillen i blodet ovenpå søndagens Oscar-triumf er knap nok falmet, før der er endnu en god grund til at poppe champagnen til ære for Thomas Vinterberg og Co. Rettighederne til et amerikansk remake af Årets bedste internationale film er nemlig blevet solgt.

Og det er ingen ringere end Leonardo DiCaprios produktionsselskab, Appian Way Productions, der skal stå bag den engelsksprogede version. Det bekræftede Deadline kort tid efter prisoverrækkelsen.

Selvom rygterne går på, at DiCaprio himself skal spille hovedrollen, er det stadig for tidligt at bekræfte. Dog skulle det være sikkert, at producentholdet bag "Druk" (Vinterberg, Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing) er med om bord som executive producers

Læs også: Flere Hollywood-stjerner slutter sig til amerikansk remake af "Den skyldige"

I "Druk" beslutter fire gymnasielærere og venner sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige.

Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen – og af sporet for andre.

Thomas Vinterbergs Oscar-vinder har før søndagens store klimaks boltret sig i priser, heriblandt en BAFTA for Bedste ikke-engelsksprogede film.

Kommentarer

"Druk" skal genindspilles med Leonardo DiCaprio

 • ★★★0

  Sigh...

  Eller dovne, dumme, amerikanere kunne også bare lære at læse undertekster :D

  Essal27-04-21 11:46

 • ★★★★★1

  Først tænkte jeg, at det er synd, at DiCaprio skal spilde en relativt stor del af sin karriere på at genbruge gamle ideer... MEN: vi brokker os jo altid over, at Hollywood remaker virkelig gode film. Måske Leo og Co. kan få mere ud af det interessante koncept end Vinterberg og Co.

  The Insider27-04-21 11:47

 • ★★★★★★2

  Det med at bede amerikanere om at læse undertekster lyder godt, lige indtil man tager et kig på hvor stor en andel, der faktisk ikke kan læse, eller knapt kan læse.

  Omkring 50% ikke engang læse på et niveau, svarende til børn der går ud af folkeskolen i Danmark.

  Zero Cool27-04-21 12:13

 • ★★★★★★0

  Fedt for Vinterberg & Co, der scorer en rar ekstra økonomisk sidegevinst på en rigtig god idé.

  Wayne27-04-21 12:44

 • 0

  Min første tanke var, hvorfor ikke lade Mads Mikkelsen spille sin egen rolle i den amerikanske udgave

  MartinH27-04-21 20:20

 • ★★★★0

  Men den amerikanske drikkekultur er jo markant anderledes end i Danmark. Man kan da ikke lave en film, der foregår i USA, og hvor high school eleverne drikker i det åbne, som om det er helt normalt.

  S. Rico27-04-21 21:20

 • ★★★★★★0

  Det bliver hvert fald en væsentlig anderledes film. En stor del af Drul er jo, at den er sovset ind i dansk kultur fra start til slut.

  Guldager27-04-21 21:33

 • ★★★★★★0

  Men den amerikanske drikkekultur er jo markant anderledes end i Danmark. Man kan da ikke lave en film, der foregår i USA, og hvor high school eleverne drikker i det åbne, som om det er helt normalt.

  Det bliver nok bare kokain i stedet :-)

  Wayne27-04-21 23:23

 • ★★★1

  Det bliver nok bare kokain i stedet :-)

  "Drug" :D

  MOVIE100027-04-21 23:59

 • ★★★★0

  ..det skal nok flaske sig...

  Gasivodo28-04-21 05:36

 • ★★★★★★0

  "Drug" :D

  Præcist :-D

  Wayne28-04-21 08:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen