Flere Hollywood-stjerner slutter sig til amerikansk remake af "Den skyldige"

Blandt andre Ethan Hawke, Peter Sarsgaard og Paul Dano er nu med om bord på Antoine Fuquas "The Guilty".

Hollywoods filmselskaber er p.t. forunderligt glade for at genindspille danske dramaer. For nylig fik vi et remake af Susanne Biers "Efter brylluppet", Michael Bay genindspiller lige straks Laurits Munch-Petersens "Ambulancen", og Netflix er i fuld gang med at "amerikanisere" Gustav Möllers enormt succesfulde thriller "Den skyldige".

I den oprindelige, danske film spiller Jakob Cedergren en politibetjent, som modtager et 112-opkald fra en kidnappet kvinde og derefter kæmper for at befri hende fra sin kontorplads – blot bevæbnet med en telefon.

Jake Gyllenhaal er for længst blevet offentliggjort som hovedrolleindehaveren i det amerikanske remake med titlen "The Guilty", og under diskussionerne om remaket er Gyllenhaal og Möller tydeligvis blevet gode venner, idet makkerparret snart laver thrilleren "Snow Blind", som Apple har købt rettighederne til.

Læs også: Michael Bay pønser på remake af den danske "Ambulancen"

"Training Day"-instruktøren Antoine Fuqua instruerer "The Guilty", mens "True Detective"-skaberen Nic Pizzolatto skriver manuskriptet til remaket, som udkommer på Netflix. Gustav Möller og produceren bag "Den skyldige", Lina Flint, er i øvrigt med om bord som executive producers.

Det er altså nogle store kapaciteter, der arbejder bag kameraet på det kommende thriller-remake, og rollebesætningen er også netop blevet udvidet med nogle imponerende navne.

Variety rapporterer, at Ethan Hawke ("First Reformed"), Peter Sarsgaard ("Jarhead"), Riley Keough ("Mad Max: Fury Road") og Paul Dano ("The Batman") også medvirker i "The Guilty".

I den originale "Den skyldige" forlod kameraet aldrig alarmcentralens kontorer, og vi ved endnu ikke, om Gyllenhaals kollegaer vil figurere foran kameraet eller blot optræde som stemmer, der høres over telefonen. Vi ved heller ikke, hvornår "The Guilty" udkommer.

Herunder kan du se Moovy TV's dybdeborende interview med Gustav Möller og Lina Flint, som lavede den blændende, danske thriller, som Hollywood faldt pladask for:

Kommentarer

Flere Hollywood-stjerner slutter sig til amerikansk remake af "Den skyldige"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen