Efter blot 18 dages optagelser: Weird Al Yankovic-filmen er i kassen

Daniel Radcliffe spiller den komiske kultsanger bag hits som "Fat", "Eat It" og "Like a Surgeon" i den kommende biopic.

Der er øjensynligt blevet gået til makronerne på settet til det autentiske komediedrama om den gæve entertainer 'Weird Al' Yankovic, der er berømt for sine herlige parodier på store musikhits.

Yankovic selv har nemlig via Instagram annonceret, at alle scener til "Weird: The Al Yankovic Story" nu er i kassen – efter blot 18 dages optagelser. Yankovic står selv bag filmens manuskript.

Læs også: Første kig på Evan Rachel Wood som Madonna i Weird Al Yankovic-filmen

Det er "Harry Potter"-stjernen Daniel Radcliffe, der giver den i hovedrollen som den excentriske parodi-kunstner, og han får som tidligere rapporteret blandt andet selskab af Evan Rachel Wood ("Westworld"). Hun portrætterer selveste popdronningen Madonna, mens rollerne som Yankovics mor og far spilles af hhv. Julianne Nicholson ("Mare of Easttown") og Toby Huss ("Copshop").

"Weird: The Al Yankovic Story" udforsker efter sigende samtlige facetter af komikerens liv, og filmen er sat til at få eksklusiv premiere på streamingplatformen The Roku Channel.

Med det tempo, som produktionen indtil videre har oparbejdet, er det ikke utænkeligt, at komediedramaet når at udkomme allerede i slutningen af 2022. Ellers bliver det senest i 2023, at vi får den fascinerende historie om den gæve og Hawaii-skjorteklædte Yankovic at se.

Kommentarer

Efter blot 18 dages optagelser: Weird Al Yankovic-filmen er i kassen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen