"Evil Dead"-spillet udkommer (selvfølgelig) fredag den 13.

Den stakkels Ash er blevet besat af talløse dæmoner i årenes løb, men snart kan du styre den gæve gyserhelt!

Tilbage i december 2020 skrev vi her på Moovy om det kommende videospil "Evil Dead: The Game", der – ikke overraskende – bygger over Sam Raimis succesfulde gysersaga af samme navn.

I de oprindelige film ("Evil Dead", "Evil Dead II" og "Army of Darkness") spillede Bruce Campbell den evigt uheldige Ashley "Ash" Williams, som tørner sammen med alskens blodtørstige dæmoner i og omkring en afsides skovhytte.

Og Ash dukker naturligvis også op i det kommende videospil, som du kan se en trailer til på YouTube her – den er dog så blodig, at du bliver nødt til at logge ind på siden først!

Læs også: Bruce Campbell er klar på at lave animeret "Evil Dead"-serie

Spillet var oprindeligt sat til at udkomme engang i 2021, men nu har vi omsider fået en officiel, opdateret udgivelsesdato via spillets officielle Twitter-side, og den vil næppe komme bag på dig:

Fredag den 13. maj 2022.

Vi får i øvrigt en spritny trailer til spillet engang her i februar. I spillet kan op til fire venner kæmpe side om side mod onde dæmoner fra det hinsides. Spillet får dog også en single player-mode, og arbejdet på denne funktion er angiveligt grunden til, at spillet udkommer lidt senere end håbet.

"Evil Dead: The Game" udkommer til både PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox X/S/One og pc.

En ny "Evil Dead"-film (uden Bruce Campbell) er også på trapperne: "Evil Dead Rise". Kameraerne blev færdige med at rulle tilbage i oktober, og netop nu arbejdes der på filmen i klipperummet og lydstudiet.

Kommentarer

"Evil Dead"-spillet udkommer (selvfølgelig) fredag den 13.

  • ★★★★★0

    Åh, PLLEEEEASE vær godt! Jeg savner sgu at spille det totalt buggy, men ufatteligt underholdende "Friday the 13th"-spil, og forhåbentlig bliver det her lige så sjovt.

    The Insider 4-02-22 16:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen