Faye Dunaway og Warren Beatty præsenterer angiveligt Bedste film til Oscar-showet - igen!

Anden gang bliver forhåbentlig lykkens gang, når "Bonnie og Clyde"-parret formentlig igen går på scenen for at overrække statuetten for Bedste film ovenpå sidste års fadæse.

I et af de mest uforglemmelige og bizarre Oscar-øjeblikke nogensinde fik Warren Beatty og Faye Dunaway udleveret den forkerte konvolut, umiddelbart inden de skulle annoncere vinderen i kategorien Bedste film ved sidste års store Oscar-show. 

Det medførte, at Dunaway i god tro udråbte "La La Land" som vinderen af den mest prestigefyldte kategori, inden fadæsen blev opdaget, og "Moonlight" endte med at løbe med statuetten efter en del forvirring på scenen. 

Episoden har dog åbenbart ikke afskrækket det legendariske makkerpar fra 1967-klassikeren "Bonnie og Clyde", eftersom Dunaway og Beatty efter al sandsynlighed for andet år i træk skal overrække prisen for Bedste film ved årets Oscar-show, der finder sted natten til mandag dansk tid.

Ifølge rygtebørsen har de to veteraner allerede møjsommeligt indøvet deres replikker, som uden tvivl vil have et humoristisk og selvironisk take på hele optrinnet fra sidste år. 

Så er der blot tilbage at håbe på, at de konvolut-ansvarlige er mindst ligeså velforberedte og har taget ved lære af sidste års bommert. 

For andet år i træk har Jimmy Kimmel påtaget sig værtsrollen, så der hersker næppe tvivl om, at han også vil benytte lejligheden til at gøre grin med sidste års ejendommelige optrin. 

Alt andet lige holder mange nok vejret, når vinderen af Bedste film skal kåres ved Oscar-showet, der bliver det 90. i rækken. Misæren fra sidste år kan ses herunder.

Kommentarer

Faye Dunaway og Warren Beatty præsenterer angiveligt Bedste film til Oscar-showet - igen!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen