"First Man"-stjerne overtager Ryan Goslings hovedrolle i ny "The Wolf Man"

Gosling producerer dog stadig Blumhouses længe ventede monsterfilm.

Det er over tre år siden, at vi her på Moovy delte nyheden om, at en moderne nyfortolkning af Universals ikoniske varulvefilm, "The Wolf Man" (1941), var på trapperne, og at selveste Ryan Gosling skulle spille hovedrollen.

Universal og filmselskabet Blumhouse, som er kendt for nyere gyserhits som "Get Out" og "Sinister", udtænkte den nye "The Wolf Man" som en moderne horrorfilm i stil med "The Invisible Man", hvor der er lagt vægt på troværdighed og seriøsitet frem for overgearede monstre og selvironisk splat.

Se også: Interview med folkene bag det skræmmende lydunivers i "The Invisible Man"

Og det var da også "The Invisible Man"-bagmanden Leigh Whannell, som blev hyret til at instruere den nye "The Wolf Man". Men han sprang fra i 2021 og blev erstattet af Derek Cianfrance, som har lavet to film med Gosling: kærlighedsdramaet "Blue Valentine" samt den stjernespækkede "The Place Beyond the Pines".

Men nu rapporterer Variety, at Cianfrance har forladt projektet, mens Gosling også har droppet at spille hovedrollen. Gosling producerer stadig den nye "The Wolf Man", mens Whannell pudsigt nok er tilbage i instruktørstolen.

Til gengæld har Blumhouse og Universal allerede fundet Goslings afløser: Christopher Abbott, som spillede over for Gosling i det autentiske rumfartsdrama "First Man", og som snart kan opleves i den kritikerroste "Poor Things".

Og Whannell og Abbott er allerede godt i gang med arbejdet på filmen, for der er blot 10 måneder til, at den udkommer i slut-oktober 2024.

Kommentarer

"First Man"-stjerne overtager Ryan Goslings hovedrolle i ny "The Wolf Man"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen