"Fleabag"-stjernen Phoebe Waller-Bridge dropper ud af "Mr. & Mrs. Smith"-tv-serie

Kreative uenigheder mellem Waller-Bridge og Donald Glover resulterer i, at serien nu mister sin ene stjerne/producer/forfatter.

Tilbage i februar kom det frem, at en af 00'ernes mest succesfulde actionbrag, "Mr. & Mrs. Smith", snart bliver nyfortolket i form af en stor tv-serie produceret af Amazon.

I filmen spillede to af verdens største stjerner, Angelina Jolie og Brad Pitt, mand og kone, der hver især arbejder for en hemmelig agentorganisation, og som beordres af deres respektive chefer til at myrde modparten.

Tv-serien fik også to af sin samtids hotteste Hollywood-navne med om bord: Phoebe Waller-Bridge og Donald Glover. Begge stjerner har vundet adskillige priser for deres arbejde foran og bag kameraet – Waller-Bridge er især kendt for at have skabt tv-succeserne "Killing Eve" og "Fleabag", mens Donald Glover står bag Emmy-vinderen "Atlanta".

Og planen var, at parret både skulle spille hovedrollerne i "Mr. & Mrs. Smith"-serien og skrive/producere afsnit. Men nu viser det sig altså, at Waller-Bridge og Glover ikke arbejder skidegodt sammen...

Læs også: Lando Calrissian får sin egen serie på Disney+

Variety skriver, at Phoebe Waller-Bridge er droppet ud af projektet, og at årsagen er kreative uenigheder mellem hende og Glover.

Flere kilder har dog fastslået over for Variety, at bruddet er sket på fredsommelig vis, og at man nu er på udkig efter en ny skuespiller til rollen som hustruen i agentparret.

Både Glover og Waller-Bridge medvirkede i øvrigt i "Solo: A Star Wars Story", hvori Glover spillede den ikoniske rumpirat Lando Calrissian, mens Waller-Bridge lagde stemme til den spydige robot L3-37. Waller-Bridge kan i øvrigt snart opleves i "Indiana Jones 5", hvori hun bl.a. spiller over for vor egen Mads Mikkelsen.

Det vides ikke, om Amazon stadig satser på at have "Mr. & Mrs. Smith"-seriens første sæson klar som oprindeligt planlagt i 2022.

Kommentarer

"Fleabag"-stjernen Phoebe Waller-Bridge dropper ud af "Mr. & Mrs. Smith"-tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen