Første "Jackass Forever"-klip gør ondt i sjælen – og bollerne!

Hvis vi ikke får en ny generation af "Jackass"-vovehalse, så ved vi nu hvorfor...

"Jackass Forever" – den fjerde biograffilm med de gæve, gakkede og måske endda geniale "Jackass"-gutter, der kaster sig ud i alskens dumdristige vovestykker – har stadig ikke fået en dansk premieredato.

Men hey... så slipper vi i det mindste for permanente øreskader ovenpå alle de skrig og skrål, som utvivlsomt vil blive udløst i en fyldt biografsal, når Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius og alle de andre jackasses sætter liv og lemmer på spil.

Se også: Sidste sindssyge trailer til "Jackass Forever" er spækket med vilde vovestykker

Netop en enkelt fyr sætter sit lems fremtid på spil i det nedenstående, første klip fra "Jackass Forever", hvor en sværvægter får lov til at slå stuntmanden Ehren McGhehey lige i... ja, du har allerede gættet det.

Det er efterhånden vildt, hvor meget "Jackass"-drengene har udsat sig selv for i årenes løb uden at trække stikket, og i et nyligt interview med Variety fastslog bandens mest kendte medlem, Johnny Knoxville, at "Jackass Forever" måske ikke bliver – som ellers tidligere rapporteret – den sidste "Jackass"-film.

Vi venter stadigvæk på at høre, hvor og hvornår "Jackass Forever" bliver tilgængelig i Danmark, men i USA udkommer den i biffen den 4. februar. Det omtalte, hårdtslående klip fra filmen kan ses her:

Kommentarer

Første "Jackass Forever"-klip gør ondt i sjælen – og bollerne!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen