Ny "Jackass"-serie på vej

Den seneste "Jackass"-film har genskabt interessen for de hjernedøde vovehalse.

Noget kunne tyde på, at klodens biografgængere – efter flere år med pandemi og nedlukninger – havde brug for en ganerenser i form af de halsbrækkende dumheder i "Jackass Forever", som fik fine anmeldelser og indtjente godt 550 mio. kroner på verdensplan tidligere i år.

Og nu er der så mere på vej. En ny "Jackass"-serie er nemlig i støbeskeen ovre hos streamingtjenesten Paramount+.

Selvom vi herhjemme blev snydt for en reel biografpremiere på "Jackass Forever", så har filmen især nydt stor succes i hjemlandet USA, hvor filmen har genoplivet interessen for de efterhånden aldrende vovehalse.

LÆS OGSÅ: JACKASS-HOLDET HAR HAFT HOSPITALSREGNINGER FOR MERE END 150 MILLIONER KRONER!

I "Jackass Forever" blev seerne introduceret for en lang række nye vovehalse, og det bliver efter alt at dømme den nye generation, der skal løfte arven i den kommende serie.

Johnny Knoxville har i hvert fald udtalt, at han ikke har mere at bevise, og at han har børn, der skal opdrages. De fleste af de oprindelige deltagere nærmer sig også 50-års alderen, så det er måske ved at være begrænset, hvor meget de efterhånden kan holde til.

Mens vi venter på serien, der stadig ikke har en reel premieredato, kan vi glæde os over, at "Jackass Forever" snart udkommer på disk og diverse streamingtjenester herhjemme.

Derudover får endnu en "Jackass"-film premiere på Netflix. Filmen med titlen "Jackass 4.5" er sammensat af diverse fraklip fra optagelserne til "Jackass Forever" og lander på Netflix i USA den 20. maj. Forhåbentlig følger Danmark trop umiddelbart efter.