Fox hyrer "John Wick"-instruktør til "Deadpool 2"

Instruktør Tim Miller forlod efterfølgeren til "Deadpool" i sidste måned, og derfor har David Leitch – den ene halvdel af instruktørerne og stuntholdet bag "John Wick"-filmen – lukket en aftale med Fox om at instruere "Deadpool 2".

Denne udvikling sker kun få uger efter, at Fox mistede Tim Miller som instruktør til "X-Men" spin-off-efterfølgeren. Miller, som var en integreret del af den første film, der havde premiere i år, forlod projektet over "kreative uenigheder" med stjernen Ryan Reynolds.

Leitchs navn dukkede op få dage efter Millers exit, selvom producenterne og studiet havde filmskabere såsom Rupert Sanders, Drew Goddard og Magnus Martens på deres ønskeliste. Leitch mødtes med Reynolds og blev derefter tilbudt filmen.

Deadpool 3

Samtidig har Fox og producenterne også sat "Deadpool 3" i bevægelse og er ved søge efter en særskilt filmskaber til at instruere denne.

Leitch er velbevandret i actionfilmens sprogbrug, da han fik sin instruktørdebut med "John Wick" – en Keanu Reeves-hævnthriller – sammen med Chad Stahelski. Inden da havde han og Stahelski brugt mange år som stuntkoordinatorer og second unit-instruktører.

Han har fornylig færdiggjort sin anden film, "The Coldest City", en koldkrigs-thriller med Charlize Theron i hovedrollen. Den danske skuespiller Roland Møller ("Under sandet") har også en mindre rolle i filmen.

Kommentarer

Fox hyrer "John Wick"-instruktør til "Deadpool 2"

  • 0

    Ret interessant valg. Og jeg tror egentlig ikke det er helt tosset heller. Jeg må sige, at jeg var meget positiv overrasket over John Wick. 

    Nagash19-11-16 21:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen