Gal Gadot på tale til undervandsthrilleren "Deeper" med Bradley Cooper

Gal Gadots karriere har fået et stort skub frem med hendes præstation som den stærke kvinderolle Diana Prince/Wonder Woman. Verden har efterhånden fået øjnene op for den israelske skuespillerinde med den charmerende engelske accent, og nu kan hun muligvis føje en ny rolle uden for superheltespektret til CV'et.

Gadot er i forhandlinger om en endnu ukendt rolle i undervandsthrilleren "Deeper", hvor hun skal spille overfor den 4-dobbelte Oscar-nominerede skuespillerstjerne Bradley Cooper. Max Landis ("Chronicle") har stået bag manuskriptet, og filmen skal instrueres af den ungarske instruktør Kornél Mundruczó ("White God").

Filmen følger en vanæret astronaut (Cooper), der påbegynder en mission om at nå bunden af en nyopdaget undervandsgrav, som i teorien skulle være det laveste punkt på jorden. Denne astronaut møder uventet fare og kommer i en psykologisk og fysisk kamp imod mystiske kræfter.

Mens Gadots muligheder er mange og varierede i den nærmeste fremtid, er hendes skema mindre tilgivende. Hun er låst fast til mindst fire superheltefilm i DC-universet, der allerede er blevet annonceret, og som udkommer frem til 2020. I "Justice League", der lander 16. november i år, kan man se Gadot vende tilbage til sin rolle som Wonder Woman sammen med de andre DC-helte.

Kommentarer

Gal Gadot på tale til undervandsthrilleren "Deeper" med Bradley Cooper

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen