Gal Gadot tager fejl: "Wonder Woman 3" er IKKE på vej

Der er i øjeblikket ingen planer om at lave en tredje "Wonder Woman"-film med den israelske superstjerne på plakaten.

Forleden delte vi den højst overraskende nyhed, at "Wonder Woman 3" er i støbeskeen – og nyhedskilden var i øvrigt skuespilleren Gal Gadot, som spillede DC-heltinden i "Wonder Woman" og "Wonder Woman 1984".

Og Gadots ord kom som en overraskelse, fordi en ny "Wonder Woman"-film ikke blev annonceret, da DC's filmchef, James Gunn, offentliggjorde selskabets kommende film og serier tidligere i år, og fordi instruktøren Patty Jenkins for længst har forladt projektet.

Og nu skriver flere førende amerikanske filmmedier – herunder Variety og Deadline – at Gadots ord blot var et luftkastel, og at "Wonder Woman 3" slet ikke ligger på tegnebrættet.

Læs også: Officielt: "The Flash"-instruktør skal lave ny Batman-film

Flere af filmmediernes kilder hos filmselskabet Warner Bros. og deres underafdeling, DC Films, bekræfter, at "Wonder Woman 3" ikke er under udvikling – og heller ikke kommer det.

Kilderne fastslår desuden, at i modsætning til, hvad Gadot påstår, så er skuespilleren aldrig blevet lovet af DC Films' ledere, James Gunn og Peter Safran, at hun kommer til at optræde i en tredje "Wonder Woman"-film.

Den første "Wonder Woman" blev et velanmeldt hit tilbage i 2017, hvor den indtjente godt 820 mio. dollars på verdensplan. Men grundet pandemien blev "Wonder Woman 1984" udgivet samtidigt i biograferne og på HBO Max i 2020, hvorfor den blot indtjente knap 170 mio. dollars globalt – filmen blev desuden revset af mange kritikere og fans.

Kommentarer

Gal Gadot tager fejl: "Wonder Woman 3" er IKKE på vej

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen