"Get Out"-instruktør udvikler 70'er-serie omhandlende nazi-jægere

Det ser ud til, at Jordan Peele fortsætter med at arbejde med sine såkaldte sociale thrillere. Manusforfatteren og instruktøren bag racesatiren "Get Out" arbejder på et nyt tv-projekt kaldet "The Hunt", som vil følge en gruppe nazistjægere på jagt efter hævn og retfærdighed i 1970'erne.

Peele vil fungere som executive producer på serien, som endnu ikke har fundet et hjem på en tv-kanal. "The Hunt" er inspireret af virkelige hændelser, og manuskriptforfatter David Weil har fået til opgave at skrive manuskriptet. Weil har tidligere begået Black List-manuskriptet "Moonfall", som er beskrevet som "Fargo" i rummet.

Serien vil følge en mangfoldig gruppe nazistjægere i 1970'ernes Amerika, der opsporede og dræbte hundredvis af nazister og med uundgåelig hjælp fra den amerikanske regering undslap retfærdighed og indlejrede sig i det amerikanske samfund.

Efter Peeles massive succes med sin instruktørdebut "Get Out" bliver hans næste filmprojekt først endnu en social thriller for Universal, og han arbejder ligeledes på HBO-serien "Lovecraft Country".   

Kommentarer

"Get Out"-instruktør udvikler 70'er-serie omhandlende nazi-jægere

  • 0

    Hvor var det godt han endelig valgte at gå solo! 

    Martinio07 21-09-17 16:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen