Jordan Peele pønser på genindspilning af "Candyman"

"Get Out"-instruktøren har muligvis en nyfortolkning af gyserklassikeren i støbeskeen.

Amerikanske Jordan Peele, der tidligere på året høstede en Oscar for bedste originale manuskript med horrorfilmen "Get Out", kan muligvis ende med at blive manden, som bringer et af 90'ernes største gyserikoner tilbage til det store lærred.

Der er tale om "Candyman", som i sin tid blev instrueret af Bernard Rose. Jordan Peele og hans produktionsselskab, Monkeypaw Productions, skulle efter sigende være ude på at give nyt blod til kultklassikeren, som siden fik to efterfølgere, men ellers ikke har kastet et Hollywood-projekt af sig siden 1999.

Se også: Brugeranmeldelse - Candyman (1992)

Den originale "Candyman" var baseret på en novelle af Clive Barker og udkom i 1992. Filmen havde Tony Todd i titelrollen som den dødsensfarlige horrorskurk, der ifølge vandrehistorien kommer til syne, hvis hans navn siges højt fem gange foran et spejl.

Peele er for øjeblikket i fuld gang med arbejdet på sin anden spillefilm som instruktør. Det projekt har fået titlen "Us" og byder på en rolleliste, der tæller folk som Elisabeth Moss ("The Square"), Lupita Nyong'o ("12 Years a Slave"), Winston Duke ("Black Panther") og Yahya Abdul-Mateen II (DC's kommende "Aquaman").

Indtil videre forlyder det blot, at Jordan Peele er på tale til at producere genindspilningen af "Candyman", og vi ved derfor ikke, om Oscar-vinderen også har tænkt sig at sætte sig i instruktørstolen på projektet. Peele er i forvejen producer på Spike Lees "BlacKkKlansman" – som har biografpremiere senere på måneden – og på kommende tv-serier som "Lovecraft Country", "The Hunt" samt den nye udgave af "The Twilight Zone".

Kommentarer

Jordan Peele pønser på genindspilning af "Candyman"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen