Jude Law får rolle i Brie Larsons "Captain Marvel"

Marvel Studios' første produktion om en kvindelig superhelt skyder snart optagelserne i gang.

Marvels "Thor: Ragnarok" går disse dage sin sejrsgang i biografer verden over. Men tegneseriegiganten har meget, meget mere på vej. Et af disse kommende projekter er "Captain Marvel", der er selskabets første film, som omhandler en kvindelig superhelt i hovedrollen. Man har allerede sikret sig Oscar-vinderen Brie Larson til titelrollen, og nu er der mere casting-nyt.

Det er blevet afsløret, at Jude Law har sluttet sig til filmen. Den engelske skuespiller har haft roller i mange populære film henover årene og kendes bl.a. fra krigsfilmen "Enemy at the Gates", "Tilbage til Cold Mountain", som gav ham en Oscar-nominering, "Dom Hemingway" og spionkomedien "Spy". Derudover spillede han Dr. Watson i Guy Ritchies to "Sherlock Holmes"-film, ligesom Law havde hovedrollen i tv-serien "The Young Pope", der kom sidste år.

Senest kunne Jude Law ses som skurk i "Kong Arthur: Legenden om sværdet", og så skal han spille den unge Dumbledore i fortsættelsen til "Fantastiske skabninger og hvor de findes".

I "Captain Marvel" skal Law spille Walter Lawson, en mystisk videnskabsmand, som bliver læremester for Larsons Carol Danvers, da Danvers pludselig får superkræfter. Walter Lawson er for tegneseriekendere måske bedre kendt under aliasset Mar-Vell.

Mendelsohn bekræftet

Det er endvidere blevet bekræftet, at Ben Mendelsohn ("Rogue One: A Star Wars Story") skal påtage sig skurkerollen i filmen. Bag kameraet står Anna Boden og Ryan Fleck ("Mississippi Grind").

"Captain Marvel" kommer til at foregå i 90'erne og følger Carol Danvers – en pilot, hvis DNA bliver fusioneret med en alien under en ulykke. Denne forandring resulterer i, at hun får superstyrke og kan flyve. Agent Nick Fury vil også være en del af denne historie, og Samuel L. Jackson genoptager således sin populære rolle i filmen, der lander i biograferne 7. marts 2019.

Kommentarer

Jude Law får rolle i Brie Larsons "Captain Marvel"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen