Kæmpehajen ligger på lur i nyt billede fra "The Meg"

Actionstjernen Jason Statham står overfor et glubsk fortidsmonster, når hajfilmen rammer biograferne senere på året.

I Hollywood har man i en årrække prøvet at få sat skub i en film baseret på Steve Altens bestsellerroman "Meg: A Novel of Deep Terror". Bogen, der udkom i 1997, følger dykkeren Jonas Taylor, som arbejder for den amerikanske flåde og på en tophemmelig mission i Marianergraven støder på en Megalodon – en forhistorisk kæmpehaj, der ellers menes at være uddød. Nu er det omsider lykkedes at få filmen i kassen, og et nyt billede fra produktionen er således blevet udgivet, som viser det kæmpemæssige rovdyr klar til at gå i aktion.

Filmversionen – der udkommer under titlen "The Meg" – har i den centrale hovedrolle som Jonas Taylor hapset actionmanden Jason Statham, som senest var aktuel med "Fast & Furious 8". Før skuespilkarrieren tog fart, har actionstjernen faktisk konkurreret i svømning, hvilket nok er kommet den slagkraftige skuespiller til gode i det kommende projekt. For at forberede sig til "The Meg" tog han sågar på en tur til Fijiøerne, hvor han dykkede med tyrehajer, hvilket var en intens oplevelse:

"Sjovt nok, så kommer uroen, når du er på båden," udtaler Statham og fortsætter: "Men når du først er i vandet, ændrer tingene sig. Du bliver afslappet, og når du er i deres omgivelser, er det ret fredeligt. Uroen forsvinder fuldstændig. Det er en bemærkelsesværdig oplevelse. Al angsten – eller fornemmelsen af den – sker i dit hoved, inden du kommer derned til dem. Når du først er dernede med de andre dykkere, er det enestående."

Der skulle med andre ord være lagt i ovnen til en gedigen undervandsbasker, og en trailer skulle desuden være på vej til filmen, som er instrueret af "National Treasure"-filmmageren Jon Turteltaub. Derudover byder projektets rolleliste på Ruby Rose ("John Wick: Chapter 2"), Rainn Wilson ("The Office"), Li Bingbing ("Transformers: Age of Extinction"), Cliff Curtis ("Fear the Walking Dead") og "Heroes"-stjernen Masi Oka.

"The Meg" svømmer ind på de danske lærreder 9. august. Du kan tage et kig på det nye billede, præsenteret af Entertainment Weekly, herunder.

Kommentarer

Kæmpehajen ligger på lur i nyt billede fra "The Meg"

 • ★★★★3

  Shut up Meg

  Elwood 7-04-18 20:15

 • ★★★1

  Jeg læste i vanvare bogen for et par år siden. Det er mig en evig gåde hvorfor nogen skulle arbejde i årevis på at filmatisere den :)

  gi-jones 7-04-18 22:34

 • ★★★0

  #1 Le Manschauvinist!  Ej,HOV Glæder mig da lige - til noget forkert..   Min Bad :-(

  OT: ..kan lige forestille mig, at den stakkels Hvalhaj nu(igen) skal jages - bare grundet størrelsen - Kender til det = det ER ikke rart ;-( 

  Gasivodo 7-04-18 23:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen