Kendt karakter er skurken i "Jurassic World: Dominion"

Det er Dodgson! Skurken er Dodgson, alle sammen!

Vi er nu blot et halvt års tid fra biografpremieren på "Jurassic World: Dominion" – det afsluttende kapitel i filmsagaen om løsslupne dinosaurer, som blev kickstartet af Steven Spielbergs "Jurassic Park" for snart 30 år siden.

"Jurassic World: Dominion" er stadig omgærdet af en del mystik, men vi ved, at den oprindelige films centrale trio – Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum – vender tilbage, og at dinoerne nu lever iblandt mennesker ovenpå den dramatiske slutning i "Jurassic World: Fallen Kingdom".

Og i et nyt interview med Entertainment Weekly afslører filmens instruktør, Colin Trevorrow, at endnu en kendt karakter fra den første "Jurassic Park" vender tilbage i franchisens sjette kapitel.

Se også: Se de første 5 minutter af "Jurassic World 3" nu

Der er helt præcist tale om Lewis Dodgson, som i "Jurassic Park" hyrede it-manden Dennis Nedry til at stjæle dinosaurfostrene, hvilket resulterede i, at hele parkens strømanlæg lukkede ned, og kæmpeøglerne gik amok.

Fans kan nok tydeligt huske scenen, hvor en paranoid Dodgson beder Nedry om at holde lav profil, hvorefter en spydig Nedry udbryder: "Dodgson! Dodgson er her, alle sammen!"

Og over for EW fastslår Trevorrow: "Dodgson er hovedskurken i Michael Crichtons oprindelige romaner, og det, som Campbell gør med rollen, er helt fantastisk. Jeg glæder mig så meget til, at folk kan opleve det."

Som Trevorrow også siger, så spilles karakteren af Campbell Scott i "Jurassic World: Dominion". Scott er nok bedst kendt for rollen som Peter Parkers far i de to "The Amazing Spider-Man"-film, mens Dodgson blev spillet af den mere ukendte Cameron Thor i Spielbergs oprindelige film.

Vi får lov til at se Dodgson og Co. igen den 6. juni 2022, hvor "Jurassic World: Dominion" lander i de danske biografer. Inden da kan man eventuelt gense den første films ikoniske scene med Dodgson herunder:

Kommentarer

Kendt karakter er skurken i "Jurassic World: Dominion"

  • 0

    Endnu vigtigere... Campbell Scotts er søn af George C. Scott! 

    Nickell19-12-21 19:17

  • 0

    Nedry er stadig min ynglingsfigur fra hele franchisen :-)

    Pistolprinsen20-12-21 20:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen