Mark Hamill ærgrer sig over, at en nøglescene blev slettet fra "Star Wars: The Last Jedi"

Den 16. april udkommer "Star Wars: The Last Jedi" omsider herhjemme på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD.

Disken indeholder bl.a. 14 slettede scener, og i et nyt interview med IGN udtrykker Mark "Luke Skywalker" Hamill ærgrelse over, at særligt én af dem ikke kom med i den endelige udgave af "Star Wars: The Last Jedi".

I filmen får man aldrig lov til at se Luke reagere på Han Solos død, som indtraf i "Star Wars: The Force Awakens". Men scenen blev altså skudt og befinder sig på den kommende udgivelse.

"Jeg ærgrer mig over, at scenen blev slettet. Den viste, at Luke kæmpede for at holde facaden over for Rey og Chewie, og at han var en forbitret og lettere knækket mand."

Hamill er dog forstående over for, at ikke alle filmede scener kommer med i en færdiggjort film, men han er dog tydeligvis stadig uenig med instruktør Rian Johnsons prioritering:

"De havde tid til at vise mig malke det der store rumvæsen, men ikke til at udvise menneskelige følelser? Nej, det har vi åbenbart ikke tid til. Men det er ikke min beslutning."

Som sagt er der blot et par uger til, at danske "Star Wars"-fans kan finde ud af, om de er enige med Johnson eller Hamill omkring sletningen af scenen.

Kommentarer

Mark Hamill ærgrer sig over, at en nøglescene blev slettet fra "Star Wars: The Last Jedi"

 • ★★★★3

  [chuckles] They had time for me to milk that big alien but to show any human emotion? Nah, we don't have time for that. But again it's not my call."

  Awww jeg elsker Mark Hamill :)

  Elwood 1-04-18 12:10

 • ★★★0

  Godt det var en, tæt(tight), velklippet og kort, film...

  Gasivodo 1-04-18 18:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen