Matthew McConaughey slutter sig måske til "The Dark Tower"

Sidste nyt om den længe ventede "The Dark Tower", som baseres på den første bog i fantasy-serien af Stephen King, forlyder ifølge The Wrap, at Matthew McConaughey angiveligt skal spille en af de store roller, men præcist hvem vides ikke, og hans tilknytning er ikke blevet officielt bekræftet.

"The Dark Tower" instrueres af danske Nikolaj Arcel, som har fået en fod indenfor i Hollywood med den Oscar-nominerede "En kongelige affære" fra 2012. "The Dark Tower" baseres på et manuskript, som Arcel selv har arbejdet på sammen med Akiva Goldsman. Projektet har været længe undervejs, og mange har været involveret, bl.a. instruktør Ron Howard, som nu er tilknyttet som producer. 

Historien følger revolvermanden Roland Deschain, som jagter Manden i sort gennem en sælsom verden med mystiske forbindelser til vores egen. Undervejs får han selskab af en dreng og lærer mere om Det mørke tårn, som efter sigende er universets knudepunkt. 

Filmen får premiere i begyndelsen af 2017.

Kommentarer

Matthew McConaughey slutter sig måske til "The Dark Tower"

 • 0

  Det bliver så godt :)

  Geekalot17-11-15 15:29

 • ★★★0

  Godkendt!

  Gasivodo17-11-15 15:53

 • 0

  Mon ikke de vil skrive en ny historie, ligesom med Tegneserien fra Marvel. Den der beskriver Roland ungdom.

  (Kan godt lide den episode med vampyr nonnerne)

  Kay17-11-15 16:08

 • ★★★★0

  Var ordet "måske" først noget i tilføjede til nyhedens titel efter at i havde oprettet den i systemet? For i så fald har i glemt at rette den overskrift man ser inde fra forummet af :)

  Kruse17-11-15 16:15

 • ★★★★0

  Kay, jeg tror, de baserer det på den første bog, men den har også et kapitel eller to om Rolands ungdom. 

  Kruse, ja, jeg tilføjede "måske" efter oprettelsen, men kan ikke selv rette det i forummet. Dér må gi-jones tilkaldes. ;) 

  Lars!17-11-15 18:02

 • ★★★★0

  Kruse: Der er en fejl, hvor den opretter den titel i tråden, som nyheden/anmeldelsen/artiklen etc. er oprettet under og ikke den endelige version. gi-jones er på sagen.

  chandler7517-11-15 18:23

 • ★★★0

  Der er en rettelse på vej. Indtil videre har jeg rettet denne tråds navn.

  gi-jones17-11-15 18:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen