Mulig "Halloween"-serie i støbeskeen

Michael Myers vækkes til live igen. Igen.

Ondskaben dør åbenbart aldrig helt. I hvert fald ikke så længe der er penge i den.

Selvom vi sidste år fik afslutningen på David Gordon Greens "Halloween"-trilogi, der tilsyneladende var det endelige opgør og kulminationen på den mere end 40 år gamle konflikt mellem Laurie Strode og Michael Myers, tyder det på, at der stadig er liv i den gamle fastelavnsmaske. 

Produktionsselskabet Malek Akkad's Trancas International Films, der ejer tv-rettighederne til "Halloween"-franchisen, er nemlig på udkig efter en køber, der ønsker at producere en "Halloween"-serie til de små skærme.

Se også: Efter 13 års pause instruerer horror-legenden John Carpenter ny gyserserie – se traileren

Foreløbige kilder peger på, at buddet i øjeblikket står mellem Miramax og A24. Sidstnævnte har dog allerede sikret sig rettigheder til en "Fredag d. 13"-serie, som i øjeblikket er i produktion, så der er banet vej for, at de gamle slasher-ikoner kan nyde deres tv-otium ovre hos A24.

Hvor serien ender, og hvorvidt den bliver en spin-off, prequel eller genfortælling, er indtil videre uvist. Vi kan dog roligt forvente, at vi ikke har set det sidste til en knivsvingende galning i en Kaptajn Kirk-maske. Ondskaben lever endnu.

Kommentarer

Mulig "Halloween"-serie i støbeskeen

  • 1

    Evil newer dies, lige indtil de nye film, hvor Evil dies tonight, men så gør den mådke det ikke alligevel.

    Den sidste film tog en afstikker der ikke førte nogen vegne + den mest urealistiske kærlighedshistorie i filmhistorien, der kom ud af det blå. I den nye trilogi skulle de være stoppet ved film nummer 2.

    Johnny4229-09-23 12:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen