Netflix dropper "The Punisher" og "Jessica Jones"

Et 6-årigt samarbejde mellem Marvel og Netflix er slut.

Både "The Punisher" og "Jessica Jones" følger nu i fodsporene på "Daredevil", "Iron Fist" og "Luke Cage" og takker af som faste medlemmer af streaminggigantens familie. Begge serier er netop blevet droppet med deres nuværende sæsoner som de sidste.

2. sæson af "The Punisher" har netop fået premiere på Netflix, og 3. sæson af "Jessica Jones" er færdig og lander også snart på tjenesten. Det er dermed et af de sidste spadestik til en endelig begravelse af et 6-årigt samarbejde mellem Marvel og Netflix.

Meget tyder dermed på, at Disney er i gang med at opruste gevaldigt inden deres egen streamingtjeneste Disney+ går i luften i løbet af efteråret 2019. Der er ingen tvivl om, at Marveluniverset vil være et af de helt store trækplastre på tjenesten, når den går i luften, og derfor er det et naturligt træk fra Disneys side at samle alle deres kyllinger i det samme hønsehus.

Medlemskab i Mickey Mouses Klubhus

Disney har længe ejet flere af de mest populære franchises i nyere tid, og de sidder med nogle ret stærke kort på hånden. Især hvis det også lykkes for dem at gennemføre opkøbet af 21st Century Fox.

Et af de andre es i ærmet er den kommende Star Wars-serie "The Mandalorian", som med stor sandsynlighed nok skal få et stort publikum til at anskaffe sig medlemskab i Mickey Mouses Klubhus.

De nuværende sæsoner af "The Punisher" og "Jessica Jones" bliver dog stadig at finde som en fast del af Netflix' stadigt voksende sortiment, men mon ikke de mest Marvel-hungrende seere i højere grad vil søge mod Disney i fremtiden?

Kommentarer

Netflix dropper "The Punisher" og "Jessica Jones"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen