Netflix på vej med "Resident Evil" som tv-serie

Streaminggiganten kaster sig over endnu et velkendt univers.

Netop som en opdateret version af spillet "Resident Evil 2" er landet på butikshylderne (de virtuelle såvel som de fysiske), følger nyheden om, at Netflix er i gang med at udvikle en tv-serie med udgangspunkt i franchisen. Constantin Film – selskabet, som har produceret "Resident Evil"-filmene hidtil – skal også denne gang være involveret, og ifølge en kilde hos Deadline Hollywood er selskabet i øjeblikket i gang med at finde en egnet showrunner til serien.

Ifølge kilden vil serien tage udgangspunkt i Umbrella Corporation og udbruddet af T-virusset, som er kilden til, at lokummet for alvor brænder på, og at vi finder zombier, monstre og mutanter bag alle gadehjørner. Serien vil derudover forsøge at udvide universet med fokus på den eksisterende mytologi samt sikre, at fans af franchisen vil kunne genkende universet.

Der er til dags dato udgivet seks film i "Resident Evil"-universet, hvoraf den seneste, "Resident Evil: The Final Chapter", udkom i 2017. En reboot af film-franchisen er undervejs, hvor Johannes Roberts ("47 Meters Down") er placeret i instruktørstolen. Denne reboot er adskilt fra den kommende tv-serie, hvilket betyder, at vi over de kommende år kan forvente os en hel del mere fra "Resident Evil"-universet.

Dog må vi nok desværre undvære Milla Jovovich i rollen som zombiesmadreren Alice. 

Kommentarer

Netflix på vej med "Resident Evil" som tv-serie

  • 0

    Dog må vi nok desværre undvære Milla Jovovich i rollen som zombiesmadreren Alice. 

    Når der skal laves mere på film og tv-fronten indenfor den franchise, så synes jeg nu nok at fraværet af Alice/Jovivich er et stort skridt i den rigtige retning. Alice har indtil videre betydet action frem for uhygge - noget der ligger langt fra franchisens røddder - og så har hun kørt på automatpilot i den rolle i hvert fald siden film nr. 2.

    Slayer30-01-19 17:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen