Officielt: Den tredje film om Spider-Man har fået sin titel

Først var det hjemkomsten, så var der langt hjemmefra, og nu er der ingen vej hjem.

Marvel ruster i den grad op til deres fjerde fase af film- og tv-serier. "WandaVision" er ved at nå sin ende på Disney+, og snart kan vi glæde os til både "The Falcon & Winter Soldier" og "Loki".

På filmfronten ligger "Black Widow" klar til, når flere biografer åbner igen, og både "Eternals" og "Shang-Chi and the Legend of Ten Rings" vil efter planen også få biografpremiere senere på året. Og som rosinen i pølseenden ligger den tredje film om Spider-Man, som kommer op mod julen.

Dén film har vi nu efter længere tids spekulation fået en officielt titel på.

Den tredje film i rækken om Tom Hollands superhelt kommer til at hedde "Spider-Man: No Way Home", som bliver den afsluttende film i Spider-Man-trilogien, der også huser "Spider-Man: Homecoming" og "Spider-Man: Far From Home".

læs også: DAREDEVIL OG DE GAMLE "SPIDER-MEN" DUKKER ANGIVELIGT OGSÅ OP I DEN NÆSTE "SPIDER-MAN"-FILM

Ligesom tilfældet var med den animerede "Spider-Man: Into the Spider-Verse" har rygterne længe gået på, at MCU med dets kommende film og tv-serier vil gøre brug af såkaldte multiverses, der åbner op for alternative tidslinjer og dimensioner.

Sam Raimis kommende "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" lægger konkret op til det, men med "Spider-Man: No Way Home" har der længe været spekuleret i, at det vil være en åbning for, at både X-Men, Fantastic Four og sågar de tidligere film-versioner af Spider-Man kan blive introduceret i Marvels store film- og tv-univers.

Med titlen "Spider-Man: No Way Home" lægges der da også i den grad op til, at superhelten Spider-Man eventuelt begiver sig ud i fjerne universer, som er svære at komme hjem fra.

Se titel-annonceringen i en sjov video herunder:

Kommentarer

Officielt: Den tredje film om Spider-Man har fået sin titel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen