Optagelserne til "Scream 6" starter til sommer!

Man skal smede, mens jernet er varmt. Eller kniven er blodig...

Den femte "Scream"-film fik dansk premiere i går. Filmen har indtil videre gået sin sejrsgang i hjemlandet, og at dømme efter vores positive anmeldelse kan filmen også meget vel gå hen og blive en succes herhjemme.

I hvert fald er ligene knap nået at blive kolde, før det nu er offentliggjort, at en sjette filmen i franchisen er på skærebrættet. Optagelserne vil efter planen allerede begynde til sommer.

Lyt også: Spotlight #4 - Fra Elm Street til "Scream": Wes Cravens morderiske mareridt

I den seneste "Scream" blev vi introduceret for en lang række nye karakterer, og det er meget sandsynligt, at de skal være med til at bære franchisen ind i en ny generation. Neve Campbell har også allerede sagt, at hun vil vende tilbage, hvis manuskriptet er interessant nok.

Filmen bliver produceret i samarbejde mellem Paramount og Spyglass Media, og manuskriptet leveres af James Vanderbilt og Guy Busick, der også stod bag manuskriptet til den femte "Scream".

Med den succes og den produktionshastighed kan vi nok roligt forvente, at vi kommer til at se en hel del mordere iført en ghostface-maske i fremtiden.

Kommentarer

Optagelserne til "Scream 6" starter til sommer!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen