Ryan Reynolds lancerer helt ny streamingservice med en enkelt film

"Deadpool"-skuespilleren har lanceret en streamingservice med et meget begrænset udvalg.

I disse tider, hvor streamingservice efter streamingservice dukker op, har "Deadpool"-skuespilleren Ryan Reynolds besluttet, at han vil være med på moden. Han har for nyligt investeret i Mint Mobile, og nu har han så lanceret Mint Mobile Plus.

På stående fod er udvalget tyndt, da det kun består af "Foolproof" – hans egen film fra 2003, som også har Kristen Booth og David Suchet på rollelisten. Filmen figurerer dog i alle kategorier, der har navne som "Original Originals", "Kind of Originals" og "Unoriginal Originals". Derudover er den også at finde på alle pladser i servicens Top 10.

Det er ikke første gang, at Reynolds bruger sine tidligere, knap så heldige film til at promovere nyere projekter. Mest kendt var hans cameo i "Deadpool 2", hvor han gjorde tykt grin med sin egen rolle i "Green Lantern"-filmen.

Siden der er tale om et storstilet reklamestunt, er det uvist, hvor lang tid siden forbliver oppe, men indtil videre kan man roligt hygge sig i en 94 minutter med en film fra 00'erne, der muligvis kan en ting eller to.

Kommentarer

Ryan Reynolds lancerer helt ny streamingservice med en enkelt film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen