Sam Mendes dropper at instruere Disneys "Pinocchio"

Disney må på jagt efter en afløser til at sidde i instruktørstolen på live-action udgaven af eventyret om trædukken, der må så grueligt meget igennem...

Den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes er ikke længere i spil til at stå bag kameraet på "Pinocchio", som er én af Disneys utallige live-action remakes af animerede klassikere, der kommer i disse år. Den originale tegnefilm så dagens lys helt tilbage i 1940.

Dermed må Disney på jagt efter en ny instruktør til at få filmen om trædukken, der i bestræbelserne på at blive en rigtig dreng må gennemgå alverdens strabadser, i mål.

Der spekuleres allerede i, om grunden til Mendes' afgang skyldes, at instruktøren er udset til at dirigere løjerne på den annoncerede 25. James Bond-film, hvor han allerede har stået bag kameraet på seriens "Skyfall" og "Spectre" med Daniel Craig i hovedrollen som den ikoniske agent 007. Svaret blæser indtil videre i vinden...

Disneys live-action remakes har allerede samlet adskillige store instruktørnavne, eftersom "Dumbo" instrueres af Tim Burton, "Aladdin" af Guy Ritchie, "Løvernes konge" af Jon Favreau, mens Marc Forster ("World War Z") skal stå bag kameraet på "Christopher Robin" om den elskelige bamse Peter Plys.

Alle disse fire film er udset til at få premiere i løbet af 2019, mens tiden må vise, hvornår vi igen kommer til at opleve Pinocchios utrolige eventyr på det store lærred.

Kommentarer

Sam Mendes dropper at instruere Disneys "Pinocchio"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen