Sam Raimi måske på vej tilbage med film om Bermuda-trekanten

Sam Raimi, der nok er bedst kendt for sine "The Evil Dead"- og "Spider-Man"-film, har i længere tid ikke lavet en film, og det er nu fire år siden, han instruerede "Oz the Great and Powerfull". Nu er han måske på vej tilbage med et spændende nyt projekt: en film om den mystiske Bermuda-trekant.

Raimi er netop nu i forhandlinger med Skydance, produktionsselskabet bag "Mission: Impossible"- og "Star Trek"-filmene, om at indtage instruktørstolen.

Man kan nok godt forvente, at filmen får et element af adventure, da manuskriptet er skrevet af manusforfatterne Dough Miro og Carlo Bernard, som stod bag filmene "The Sorceres Apprentice" og "Prince of Persia: Sands of Time".

"World War 3" og "Stormfall"

Både Warner Bros. og Universal arbejder sideløbende med deres egne projekter om området, der er berygtet for mange skibsforlis og flystyrt. Skydance har længe været undervejs med deres projekt og havde engang tilbage i 2013 Johnny Depp tilknyttet. 

Det er ikke til at sige, om dette bliver Sam Raimis næste projekt, da han ligeledes er tilknyttet apokalypsefilmen "World War 3" og tornadothrilleren "Stormfall".

Raimi har dog ikke ligget på den lade side og har brugt sin tid væk fra filmmediet på "Evil Dead"-spinoff-serien "Ash vs. Evil Dead", som han instruerede første afsnit af. 

Kommentarer

Sam Raimi måske på vej tilbage med film om Bermuda-trekanten

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen