Sam Rockwell skal spille George W. Bush i Dick Cheney-biopic

Sam Rockwell, der er kendt fra bl.a. Duncan Jones' "Moon" og "Iron Man 2", har sluttet sig til det kommende biopic om USA's tidligere vicepræsident Dick Cheney. Filmen instrueres af Adam McKay ("The Big Short") og går indtil videre under titlen "Cheney", men blev tidligere kaldt for "Backseat".

I "Cheney" skal Rockwell spille præsident George W. Bush, som Dick Cheney tjente under. Bush er tidligere blevet portrætteret af Josh Brolin i Oliver Stones "W.", der udkom i 2008.

Christian Bale indtager hovedrollen som Cheney i det nye projekt, mens Amy Adams spiller vicepræsidentens kone Lynne Cheney.

Derudover har Bill Pullman ("Independence Day: Resurgence") sluttet sig til filmen i rollen som forretningsmanden og politikeren Nelson Rockefeller.

Ydermere medvirker Steve Carell i den biografiske film, hvor han vil portrættere Donald Rumsfeld, der var forsvarsminister under George W. Bush. Dermed genforenes instruktør Adam McKay altså med to af sine stjerner – Bale og Carell – fra anmelderhittet "The Big Short", der var endnu et projekt baseret på virkelige hændelser. Tidligere i karrieren har McKay hovedsageligt lavet komedier, heriblandt film som "Anchorman", "Halv-brødre" og "The Other Guys".

Optagelserne til "Cheney" forventes at begynde i september.

Kommentarer

Sam Rockwell skal spille George W. Bush i Dick Cheney-biopic

 • ★★★0

  Lyder som et spændende projekt. Men ingen af de herrer ligner da særlig godt, gør de?

  gi-jones 1-09-17 19:36

 • ★★★★1

  Christian Bale skal godt nok lægge sig noget ud og af med noget af håret, men Sam Rockwell kan jeg godt se i rollen, især hvis han kan få mimikken på plads, hvilket ikke burde være så svært.

  Josh Brolin lignede endnu mindre, men nailede den alligevel ret godt.

  chandler75 2-09-17 13:58

 • ★★★★★0

  Christian Bale skal godt nok lægge sig noget ud og af med noget af håret

  Det tror jeg han klarer..... 

  Lars! 2-09-17 14:59

 • ★★★★★★1

  Christian Bale skal godt nok lægge sig noget ud og af med noget af håret!

  Det er ofte det han gør imponerende, de fysiske forvandlinger og så forveksler mange det med, at han spiller fantastisk og det gør han altså ikke altid synes jeg. Der er indimellem lidt for meget "look at me, I'm good" og gentagelser i hans spil til min smag. Han har heldigvis karisma der trækker op, selv om han også kan virke trættende.

  T. Nielsen 2-09-17 17:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen