Se den hånd-plukkede plakat til "The Lego Star Wars Holiday Special"

"Star Wars"-legenderne Billy Dee Williams og Anthony Daniels lægger stemmer til hhv. Lando Calrissian og C-3PO i det nye, klodsede eventyr.

"Star Wars"- og LEGO-fans kan se frem til at (gen)opleve den såkaldte Life Day, når "The Lego Star Wars Holiday Special" rammer Disney+ den 17. november.

Den intergalaktiske helligdag Life Day blev oprindeligt introduceret i det berygtede makværk af en tv-film "The Star Wars Holiday Special" fra 1978.

Vi må håbe, at den nye film klarer sig bedre end originalen. Men under alle omstændigheder har Lucasfilm nu offentliggjort en morsom plakat, der forestiller et til-og-fra-kort fra Darth Vader til sin søn Luke Skywalker. Den mørke Sith-Lord har øjensynligt fundet Lukes afhuggede hånd, der blev kappet af under den episke kamp i "Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back", og sat gavebånd omkring! Du kan se plakaten herunder.

Se også: Ny intens teaser til 2. sæson af "The Mandalorian"

"The Lego Star Wars Holiday Special" finder sted efter begivenhederne i "Star Wars: The Rise of Skywalker" og byder på gensyn med figurer som Rey, Finn, Poe, Lando Calrissian, Rose Tico, C-3PO, Chewbacca og BB-8 - i LEGO-form.

Den unge Jedi-ridder Rey er på en mission for at få en dybere forståelse af Kraften, da hun ved et mystisk Jedi-tempel pludselig krydser en alternativ tidslinje. Dermed støder Rey på gamle "Star Wars"-legender som Yoda, Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Darth Vader og mange andre ikoniske karakterer fra hele Skywalker-sagaen.

Spørgsmålet er nu, om Rey vil være i stand til at nå tilbage til fejringen af Life Day på wookiernes hjemplanet, Kashyyyk, i tide.

Hvordan det hele spænder af, finder vi ud af på klods hold, når "The Lego Star Wars Holiday Special" lander på Disney+ den 17. november - præcis 42 år efter premieren på den originale "The Star Wars Holiday Special".

Kommentarer

Se den hånd-plukkede plakat til "The Lego Star Wars Holiday Special"

  • ★★★★0

    Har Disney egentlig rettighederne til den oprindelige Holiday Special? Når de laver en LEGO-udgave, bliver man jo næsten tilbøjelig til at tro, at de kunne finde på at smide originalen på Disney Plus på et tidspunkt =)

    David Lund17-10-20 08:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen